Palma: Marija mi liči na Čolu i ne smeta mi što je lezbijka!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma uživao je 1. januara u nastupu Marije Šerifović na Kopaoniku.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Dragan Marković Palma...

I tu ništa ne bi bilo čudno da upravo lider Jedinstvene Srbije nije poznat po oštrim kritikama na račun LGBT populacije, čiji je Marija pripadnik. Palma se tokom večeri u jednom od najluksuznijih hotela na Kopaoniku toliko opustio da je zaboravio na sve što je rekao na račun pripadnika gej-populacije, pa je za Srpski telegraf ekskluzivno otkrio šta misli o Šerifovićki uprkos njenom seksualnom opredeljenju.

- Mariju Šerifović pozdravljam i želim da joj kažem da me podseća na Zdravka Čolića kada je bio u najboljoj formi. Ona peva i ubija, tu nema ništa sporno. Ja nikada neću podržati legalizaciju homoseksualnih brakova i usvajanje dece u tim brakovima. Srbija je jedna domaćinska zemlja i slogan moje stranke je "Domaćinski", što znači da podržavam samo normalne porodice - izjavio je Palma dodavši da će i dalje da se bori protiv pripadnika LGBT populacije koji paradiraju.

RepublikaFoto: instagram.com/serifovic
Marija Šerifović...

Palmi ću otpevati "Pukni, zoro", nadam se da će uživati, kao i ostali gosti. Iskreno, iznenađena sam njegovim dolaskom, ali želim mu lep provod

S druge strane, Šerifovićka je bila iznenađena što se Marković nalazi u publici na njenom nastupu budući da je upoznata sa njegovim oštrim stavovima po pitanju gej-populacije, ali je uprkos svemu bila voljna da mu otpeva pesmu.

- Palmi ću otpevati "Pukni, zoro", nadam se da će uživati, kao i ostali gosti. Iskreno, iznenađena sam njegovim dolaskom, ali želim mu lep provod - rekla je Marija za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: instagram.com/serifovic
Marija...

Podsećanja radi, Dragan Marković Palma najoštriji je kritičar LGBT populacije, a zbog izjave u javnosti da je istopolna veza bolest tužila ga je Gej-strejt alijansa za diskriminaciju. Pravosnažno je osuđen na novčanu kaznu od 57.300 dinara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading