Njihovo vreme dolazi: Lapsus bend oduševio u Zagrebu na dočeku Nove godine!

Autor:

Zabava

03.01.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sala zagrebačkog velesajma bila je mala da primi sve one koji su želeli da u Novu 2019. uđu uz muziku "Lapsus band-a", a oni koji su na vreme obezbedili ulaznicu uživali su u muzičkom spektaklu za pamćenje.

Foto: Promo
Oduševili u Zagrebu... Lapus bend

Momci iz najpopularnijeg benda u regionu još jednom su potvrdili zašto sa ponosom nose ovaj epitet, a i oni sami imali su mnogo razloga za slavlje jer je iza njih godina sa mnogo oborenih rekorda i turnejama koje su mesecima unapred bile reasprodane a veliki planovi ih tek čekaju u godini pred nama. 

RepublikaFoto: Promo
Sve popularniji... Lapsus bend

Frontmen grupe, Emir na svom profilu na instagramu poželeo je svima srećnu Novu godinu i tom prilikom podsetio na uspehe u protekloj godini:

- Dragi moji ova godina bila je mnogo posebna za mene i cijeli Lapsus bend. Obilježili smo mnogo uspjeha, prvi solistički koncert u Sarajevu, drugi Oskar i ono najposebnije koncert u rodnom mjestu Kakanj. Hvala vam što ste dio ove priče, uživam u svakom nastupu koji vam priredimo. Nadam se da je i vaša godina bila uspješna i da će nam svima 2019. donijeti još više! Čuvajte se, budite veseli i volite se mnogo! Želim Vam srećnu Novu 2019! - napisoa je Emir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading