SALE TROPIKO DIVLJAO NA JOVANU NA AERODROMU!

Zabava

15.08.2017

07:49 >> 09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču Tropiko benda Aleksandru Cvetkoviću preseo je boravak na Crnogorskom primorju kada je po povratku za Beograd na aerodromu u Tivtu shvatio da je njegova supruga Jovana izgubila pasoš.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sale Tropiko

Sa njima su bile i njihove dve ćerke, kao i Jovanina majka, a da pasoša nema u torbi shvatili su na samom šalteru za čekiranje i tada je nastao pravi haos! Sale je najpre počeo da divlja na suprugu i neurotično da pretura po torbama, međutim, Jovaninog pasoša nije bilo, pa je poput munje otrčao da ga traži, ali bezuspešno, jer do poletanja aviona ipak nisu uspeli da se ukrcaju. Zbog toga su Sale i Jovana morali da ostanu u Crnoj Gori, dok su ćerke sa bakom otputovale same za Beograd.

- Sale je poludeo kada je video da nema Jovaninog pasoša i odmah se vratio u apartman gde su bili smešteni. Sve je pretražio, ali pasoša nije bilo, pa su deca sa bakom otišla za Beograd - priča naš izvor koji je prisustvovao drami na aerodromu. Mi smo pozvali i Saleta, koji je ipak u celoj zbrci video jednu dobru stvar - iznenadni odmor samo za njih dvoje:

 

- Sve je super, mala je zaturila negde pasoš, ali kako bismo mi drugačije produžili odmor sami, naravno. Trenutno smo pod Ostrogom i uživamo - rekao je pevač za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading