Nećete verovati koje sve poslove je radila Kija, pre nego što je javnost čula za nju!

Autor: Blic.rs

Zabava

02.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Kristina Kija Kockar dopela je u žižu interesovanja javnosti zbog učešća u rijalitiju "Zadruga", u kojem je pobedila, te dobila nagradu od 50.000 evra.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar...

Usledili su pevački angažmani, koji su joj doneli veliki novac, a malo je poznato čime se sve Kija Kockar bavila pre nego što je postala poznata.

Da je bila stjuardesa znaju mnogi, međutim bivša supruga Slobodana Radanovića je promenila više poslova tokom života, o čemu ne voli mnogo da priča.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Kija na nastupu...

Jednom prilikom je, tokom učešća u "Zadruzi", otkrila tadašnjim cimerima šta je sve radila.

- Radila sam sezonske poslove. Prvi posao mi je bio na pumpi. Brisala sam stakla, a preko zime sam kačila garderobu u klubu - rekla je Kristina, pa dodala:

- Radila sam i u šanku. Radila sam te poslove da bih mogla sebi da skupim novac za nešto što sam smatrala da mi je u tom momentu potrebno.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kija...

- Od prvih zarađenih para sam platila sebi letovanje u Grčkoj, a zaradila sam i za džeparac. 18 godina sam imala - otkrila je Kija, pa nastavila:

- Prvi mobilni telefon sam kupila tako što sam odvajala novac koji sam dobijala za rad u garderobi u klubu. Tri plate su mi otišle na to. Svakog meseca sam odvajala po 50 evra.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
StojkoV

02.01.2019 09:54

Nije sramota raditi. Sramota je krasti, varati i otimati.

Odgovori 11 0
BECHA

02.01.2019 11:00

Rad je stvorio čoveka. I tako je sve počelo. A mogli smo svi da jedemo banane i da nas boli pedu.

Odgovori 11 0