Kija zapevala sa Milicom Pavlović za Novu godinu: Sloba će poludeti kad bude čuo koja mu je pesma posvećena!

Autor: Pink.rs

Zabava

01.01.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price bila je Kristina Kija Kockar, koja je sa voditeljima podelila kako je dočekala novu godinu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar...

- Prvenstveno mi je dan počeo jako lepo, naspavala se, otišla kod frizera, na rani ručak sa kumom, pa onda sa prijateljima. Međutim, đavo mi nije dao mira pa sam išla kod prijatelja gde je pevala Milica Pavlović.

- Ja ću je ubiti, prišla sam samo da joj se javim i ona me je povukla i otpevale smo pesmu "Da li me vara sa tobom" (smeh). Ja sam zaista provela Novu godinu sa bliskim ljudima koji će biti uz mene, nadam se, ceo život. I oni su dobili poljubac (smeh). Sreću, mir sam poželela - rekla je Kija. 

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Milica Pavlović...

Ona je progovorila i tome što se podigla velika prašina od toga što nije nastupala za doček: 

- Digla se prašina što nisam nastupala za novu godinu, ali ja sam radila stalno i dok sam bila stjuardesa, a i uvek sam u principu radila. Jednom sam provela neradno i jako sam se smorila. Ali ove godine, pošto sam radila vikend pre toga, već sam bila i umorna i tako mi je prijalo i provela sam divnu Novu godinu - rekla je Kija. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sloba Radanović...

Ono što možda najviše interesuje sve jeste da li je i kako Sloba Radanović čestitao ulazak u novu godinu i šta joj je poželeo: 

- Bivši suprug mi je napisao da mi želi sve najbolje, nešto kao da mi želi bolje nego sebi - zaključila je Kija. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ljubica

01.01.2019 18:34

Sloba folirant

Odgovori 17 0
StojkoV

02.01.2019 09:57

Dobro je. Kija se odmorila. Dočekala Novu godinu sa svojim prijateljima. Nekada se treba i odmoriti. Srećna Nova 2019. godina!

Odgovori 13 0