Zgranućete se: Evo šta je Duško poklonio Karleuši za Novu godinu!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

01.01.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić sa ćerkama Atinom i Nikom, te sa taštom Divnom Karleušom proslavio je Novu godinu, na nastupu supruge Jelene Karleuše.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Duško Tošić...

Iako se dugo nije oglašavao za medije Duško je ovaj put stao i vidno raspoložen dao izjavu, dok su mu društvo pravile vesele naslednice.

Nezaobilazno pitanje bilo je šta je poklonio Jeleni za Novu godinu. Tačnije - šta je ona poželela da dobije, ali Duško je sve okupljene potpuno iznenadio odgovorom.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena i Duško...

- Ništa... Ništa joj nisam kupio. Niti ja njoj, niti ona meni. (smeh) Ali, Nova godina nama ništa ne znači za poklone - rekao nam je Duško.

Kako je objasnio, osim zdravlja nema nekih velikih želja jer mu je 2018. godina bila uspešna i iskreno veruje da će 2019. biti još uspešnija.

RepublikaFoto: Republika
Duško sa ćerkama došao na Jelenin nastup...

Pauzu na kojoj je dok ne počnu sledeće pripreme kada se vraća u Kinu, Duško koristi da provede sa porodicom, a jedan njegov dan izgleda ovako:

- Ujutru se probudim, odvedem decu u školicu, odem na trening, malo se vidim sa drugarima... Uzmem njih dve oko četiri sata, i onda sam njihov. Igraonica jedna, druga... Evo, nigde nismo otišli iz Beograda jer ja ne mogu da se razdvojim od Atine i Nike. Svaki minut koristim da uživam sa njima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading