Jovana Jeremić zahvalna na svemu: Dobila sam poentu življenja i svih mojih uspeha!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

31.12.2018

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić 2019. godinu proslaviće sa svojim suprugom Vojislavom Miloševićem, a četvoromesečnu ćerku Leu čuvaće baka i deka.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jovana Jeremić...

Poznato je da Jovana voli dobre zabave, a pošto će joj u novogodišnjoj noći svekrva pomoći oko ćerke, voditejku očekuje dobar provod.

- Muž i ja smo planirali da izađemo za Novu godinu u jedan poznati restoran u Pirotu i mislimo da ćemo se dobro provesti. Napokon sam našla ko će da mi čuva bebu, ne moram da budem sa njom sve vreme - sa osmehom nam je rekla Jovana.

RepublikaFoto: alo.rs
Jovana i Vojislav...

Voditeljka ne krije da joj se život potpuno promenio od kada se ostvarila u ulozi majke i da sa ćerkom Leom ima posebnu vezu.

- Dobila sam poentu življenja i svih mojih uspeha. Ništa u životu ne može da se poredi sa njom - kaže voditeljka.

RepublikaFoto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Jovana...

Jovana je sa širokim osmehom uoči Nove godine pozirala sa svojom naslednicom koja je, kao da je bila svesna svega što se oko nje dešava, bila vrlo mirna tokom jednočasovnog poziranja i snimanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading