Dara Bubamara: Hoću da se se*sam na javnom mestu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Dara Bubamara u ekskluzivnom seksi novogodišnjem intervjuu za Srpski telegraf ističe da će proteklu godinu pamtiti po raskidu emotivne veze sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom, s kojim je provela godinu i po u vezi, ali i naglašava da se, uprkos krahu romanse, oseća poželjnije i bolje nego ikad.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Dara Bubamara
  • Po čemu ćeš pamtiti 2018. godinu kada je tvoj emotivni život u pitanju?

- Godina na izmaku je bila emotivno turbulentna, ali mi se lepo završila. Trenutno sam slobodna i taj osećaj mi najviše prija. Ja sam odmalena bila u nekim dugim vezama i skoro nikada nisam bila slobodna. Od svih veza najlepše mi je bilo u braku sa Milanom, ali eto osećaj slobode koji imam trenutno mi prija koliko i taj brak.

 Udvaraju mi se svi muškarci - od političara do sportista

  • Da li ti se više udvaraju muškarci otkako si slobodna ili dok si bila u vezi?

- Muškarci su mi se udvarali čak i kada sam bila bucka, bukvalno sam lepak za frajere. Poslednjih nekoliko godina nije normalno koliko me muškarci opsedaju, bukvalno mi se udvaraju na svakom koraku. Dešava se da stanem ispred salona i pričam telefonom, a muškarci me saleću. Prilaze mi i govore: "Ćao, sećaš se mene, upoznali smo se!" Na semaforu mi sviraju i kao muve se lepe. Udvaraju mi se svi - od političara do sportista.

  • Odgovaraš li na udvaranja?

- Nisam od kamena, ako mi se svidi neko, odgovorim. Ali trenutno mi prija sloboda.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Dara Bubamara
  • Da li možeš da zamisliš da ti godina prođe bez seksa?

- Apsolutno ne! Koliko me frajeri napadaju, ne bih mogla mesec dana da sastavim bez seksa, a ne godinu. Možda jedino silom prilika, nedajbože, zbog neke bolesti. Kao što svakodnevno jedemo, kupamo se, šminkamo se, peremo zube, tako isto treba i da se seksamo.

  • Šta žena mora da poseduje da bi bila fantazija muškarcima?

- Možda ima lepših i zgodnijih devojaka od mene, mada u zadnje vreme teško da ima. Realno, izgledam kao da imam 20 godina, a tako se i osećam. Mislim da su energija koju nosim, ali i fizički izgled presudni u tome da me muškarci žele. Ja imam šarm, harizmu, pozitivnu energiju i na to svi padaju, kao i na moje grudi i zadnjicu, frajerima je dosta lepih riba koje sede, ćute i koje su smorovi.

Moje seksualne fantazije su vezane za javna mesta

  • Da li si egzibicionista u seksu?

- Naravno da jesam. Egzibicionizam zavisi i od partnera, momenta gde smo, šta smo, a u principu volim da mi je toplo. Dok sam bila u braku sa suprugom, sve sam probala.

 

  • Da li imaš neke skrivene fantazije koje bi volela da ostvariš u 2019?

- Imam, naravno, ali mislim da su teško ostvarljive. Ja sam javna ličnost i, pošto mene znaju i u Tokiju i na Novom Zelandu, ne mogu sebi da dozvolim da se prepustim fantazijama. Nakon onih slika i svega što sam doživela, ne bih mogla da se prepustim operaciji "ispunjavanja ličnih fantazija". Ali, recimo, neka bude da su mi fantazije u vezi sa javnim mestima.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Dara Bubamara
  • Šta muškarac mora da poseduje da bi te privukao?

- Do sada sam imala samo lepe momke! Bilo da mi je dečko ili simpatija, on mora da bude dobar frajer. Dakle, da je lep, preko dva metra, da ima pločice, da je dobar u krevetu, da je ostvaren i da je dobar čovek.

  • Šta bi poželela našim čitaocima u 2019. godini kada je ljubav u pitanju?

- Više seksa, manje stresa. Ne suzdržavajte se, ljudi, od svojih potreba i budite pozitivni. Volite se i pravite decu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

01.01.2019 11:38

A mi hoćemo to da gledamo i snimamo.

Lazar

01.01.2019 12:35

@Zec - Neki muškarci bi hteli dobrovoljno da ucestvuju i da se žrtvuju.