Cecina šokantna ispovest: "I danas se naježim kad se setim kako je Željko otišao na ratište u Srpsku"

Autor:

Zabava

31.12.2018

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u razgovoru za Srpski telegraf otkriva do sada nepoznate detalje bračnog života sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i perioda koji je usledio nakon njegovog ubistva, koje se dogodilo pre skoro 19 godina u holu beogradskog hotela "Interkontinental".

RepublikaFoto: e-stock/ Djenka
Željko i Ceca

Balkanska zvezda prvu put za novu 2019. godinu progovorila o ljubavnom životu sa komandantom Srpske dobrovoljačke garde.

Pevačica ne krije da se i danas naježi kada se seti na koji način je njen pokojni suprug otišao na ratište u Republiku Srpsku.

- Sedeli smo kod kuće moja sestra Lidija, Željko i ja i gledali vesti. On je samo počeo da se preznojava. U jednom trenutku je ustao, a ja sam pomislila da je otišao da se odmori u spavaćoj sobi. Međutim, on je sišao posle pola sata obučen u ratnu uniformu, a ja sam bila šokirana. Pitala sam ga: "Šta je sa tobom, gde si ti krenuo?" On mi je odgovorio: "Ja idem da branim svoj narod! Kolju mi narod!" Ja sam rekla: "Čekaj, čoveče, tek smo se venčali! Ne kolju ga samo tebi." Željko mi se potom obratio: "Ti to ne razumeš, mlada si! Ja ne mogu da sedim u toploj sobi dok mi kolju narod." Potom je otišao da brani Republiku Srpsku. To je cela istina. Bila sam jako mlada i nisam imala razvijenu svest o patriotizmu na pravi način. Niti koga mrzim niti imam potrebu da nekoga mrzim. Svakog uvažavam i ljude ne gledam ni kroz nacionalnost ni kroz veroispovest. Bitno mi je samo ko je kakav čovek, to sad govorim i zauvek ću tako govoriti.

Ostatak Cecine šokantne ispovesti pročitajte u novogodišnjem trobroju Srpskog telegrafa

Foto: Srpski telegraf

Još fotografija iz privatnog albuma samo u novogodišnjem izdanju Srpskog telegrafa

RepublikaFoto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading