Ceca za Srpski telegraf otkriva: Evo kako je shvatila da je Arkan muškarac njenog života

Autor:

Zabava

30.12.2018

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveća balkanska muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u razgovoru za Srpski telegraf otkriva do sada nepoznate detalje bračnog života sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i perioda koji je usledio nakon njegovog ubistva, koje se dogodilo pre skoro 19 godina u holu beogradskog hotela "Interkontinental".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Sa venčanja Cece i Arkana

Ceca otkriva kako je izgledao njen prvi susret sa Željkom Ražnatovićem Arakanom, ali i na koji način je shvatila da je upravo on muškarac njenog života.

- Željko i ja smo se poznavali od 1993. godine, a dve godine kasnije smo se venčali. Naš prvi susret je bio u Erdutu na proslavi Srpske dobrovoljačke garde. Nakon što smo se upoznali, Željko me je pozvao da sa Oliverom Mandićem i Džejom Ramadanovskim nastupim na promociji Stranke srpskog jedinstva. Na turneji za koju je Željko angažovao moje kolege i mene smo se jako zbližili. Ubrzo se rodila ogromna ljubav. Sve se dogodilo krajem '93. Osvojio me je muževnošću. Odmah sam znala da je Željko čovek mog života, a on je to malo kasnije shvatio. Tačnije, posle dva, tri meseca. Godinu dana nakon venčanja rodila sam Veljka, a nakon dve i po i Anastasiju. U njemu sam imala prvenstveno prijatelja, partnera za ceo život, ljubavnika, roditelja, savetnika i podršku. Bio je izuzetno pažljiv suprug i vrlo nežan i posvećen otac. Među nama je vladalo potpuno poverenje. Najbitnija Željkova rečenica, koja me je stalno vraća u život kada dođu teški dani jeste: "Ništa materijalno u životu nije bitno kao dva lojalna prijatelja."

Ostatak Cecine šokantne ispovesti pročitajte u novogodišnjem trobroju Srpskog telegrafa

Foto: Srpski telegraf

Još fotografija iz privatnog albuma samo u novogodišnjem izdanju Srpskog telegrafa

RepublikaFoto: Privatna arhiva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading