Čudo neviđeno: Vidić pohvalio Draganu Mirković za stajling!

Autor: Svet.rs

Zabava

30.12.2018

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Saša Vidić godinama je iznosio negativne, pa čak i uvredljive komentare na stil i način oblačenja pevačice Dragane Mirković, međutim, izgleda da mu se jedan od njenih poslednjih stajlinga dopao.

RepublikaFoto: instagram.com/vidicsasa
Pohvalio je prvi put u životu... Saša Vidić

Saša Vidić koji je Mirkovićevu godinama kritikovao na konto njenog oblačenja neretko ju je "častio" frazama poput "perjanica lošeg stila", a nije prezao čak ni da kaže da "izgleda kao đubre", te da je "seljanka" i da "ne postoji već dve decenije". Međutim, izgleda da je promenio mišljenje pa je ovo najviša ocena koju je folk diva dobila od modnog stliste, ali i najblaži komentar:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ipak ima stila... Dragana

- Kaput da, salonka da, torba ne! Što se mene tiče, ovo je okej, ali opet greška sa ovom torbom, koja ne ide uz njen prelepi kaput. Uz ovu modno krštenu salonku išla bi manja damska torbica - objasnio je Vidić četvorku koju je dao Dragani u rubrici "Modni žiri" u nedeljniku Svet. Inače fotografisanoj posle snimanja sada već čuvenog, premda još neemitovanog, novogodišnjeg programa na RTS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holiday mood ???

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Dec 26, 2018 at 10:31am PST

A kako su glasili Vidićevi nekadašnji komentari, najbolje opisuje ovaj primer:

- Dragana Mirković nema stila. To je ono zlatno pravilo: Nije bitno koliko imaš para, ako nemaš stila, to niko ne može da ti promeni - govorio je Vidić pre samo godinu dana, a da li je Mirkovićeva u međuvremenu ipak stekla ukus za modu ili se pak njegov ukus promenio, poznato je samo njemu.

Kako stvari stoje, Saša je pokazao da nije kukavica time što je promenio mišljenje, makar i na pet minuta, te da za Draganu više nije babaroga. Mada, ne sumnjamo da će zadržati pravo i da se predomisli, što bi bilo sasvim u skladu s njegovim imenom i prezimenom. U svakom slučaju, razbio je monotoniju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading