Ovo su najpoželjniji Srbi u 2018: Za njih bi se sve udale!

Autor:

Zabava

31.12.2018

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšte je poznato da muškarci na našim prostorima imaju poseban šarm na koji žene u Srbiji, ali i u svetu padaju. Ekipa portala Republika.rs je izdvojila neke od njih koji su bili najaktuelniji ove godine.

1. Miloš Biković - Od uloga u srpskim serijama, do rukovanja s Vladimirom Putinom!

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/bikovic
Ubedljivo vodi na listi za najpoželjnijeg... Miloš Biković

Popularnost glumca Miloša Bikovića raste iz godine u godinu kako u Srbiji, tako i u Rusiji gde najviše radi. Biković, koji je ove godine oduševilo glavnom ulogom u filmu "Južni vetar", po svemu sudeći nastaviće da briljira i u 2019-oj godini. 

On je u novembru 2018. godine dobio " Medalju Puškina" koja se dodeljuje za zasluge u oblasti kulture, prosvetiteljstva, književnosti i umetnosti, a koju mu je uručio direktno predsednik Rusije Vladimir Putin. Miloš je osvojio naklonost žena svojim odmerenim stavom, talentom, ali i fizičkim izgledom i samim tim se upisao na našu listu najpoželjnijih srpskih muškaraca i neženja. Ipak, možda ne zadugo jer njegova veza sa manekenkom Barbarom Tatalović možda uskoro preraste u brak.

2. Saša Kovačević - 10 godina na listi najpoželjnijih neženja

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Godinama najseksepilniji muškarac... Saša Kovačević

Na listi najseksepilnijih muškaraca već deceniju je pop pevač Saša Kovačević čiji šarm neprestano osvaja devojke širom regiona. Kovačević, čija popularnost ne opada s godinama i koji verovatno ima najveću "vojsku obožavateljki" u Srbiji, nedavno je priznao da bi možada uskoro i mogao da stane na "ludi kamen" sa izabranicom Zoranom Tasovac. Do tada i dalje će biti deo liste za najboljeg neženju Srbije.

3. Andrija Kuzmanović - Sve više privlači pažnju nežnijeg pola.

RepublikaFoto: instagram.com/pedzidzons
Ima šarma... Andrija Kuzmanović

Jedan od glavnih aktera serije "Jutro će promeniti sve", Andrija Kuzmanović dospeo je žižu interesovanja nakon ove uloge zbog čega se često pojavljuje na listi najpoželjnijih neženja u Srbiji. Iako je poslednjih meseci punio novinske stupce između ostalog zbog raskida sa svojim izabranicama, Andrija je ipak više puta spominjan zbog svojih glumačkih uloga.

Rola inspektora Stanka Pletikosića u seriji "Senke nad Balkanom" u kojoj su ga mnogi primetili bila je odskočna daska za naredne glumčke poduhvate. Kuzmanoviću mnogi prognoziraju blistavu karijeru, a devojke ga sve više primećuju zbog čega se našao i na našoj listi najpoželjnijih neženja.

4. Anđelo Ranković - Idealan kandidat za mladoženju!

RepublikaFoto: Republika
Zgodni neženja... Anđelo Ranković

Maneken koji je pažnju na sebe skrenuo učešćem u rijalitiju "Zadruga " i vezom sa mladom Teodorom Džehverović, nakon raskida sa njom ponovo je damama na raspolaganju. Anđelo Ranković i dalje je solo, zbog čega je idealan kandidat za neženju godine. On je nakon raskida s Teodorom postao idealna "meta" udavača. 

5. Viktor Savić - čest gost na listi najpoželjnijih muškaraca

RepublikaFoto: instagram.com_njezz
I dalje ga žele... Viktor Savić

Uvek rado viđen na listama najpoželjnijih neženja, Viktor Savić i ovoga puta našao se na našoj. Od kada je raskinuo sa devojkom Teodorom Miljković, ponovo je u fokusu udavača. Glumac koji je sada zašao u ozbiljnije godine zbog toga je i poželjan neženja, a da li će tako i ostati pokazaće vreme. Viktor se osim glume sada bavi i muzikom što je domaćim lepoticama verovatno još zanimljivije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading