Napravili haos u javnosti: Ovo su najveći estradni ratovi u 2018!

Autor:

Zabava

31.12.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na estradi uvek ima nekih sukoba i svađa, i situacija nikada nije potpuno mirna. Ipak, postoje sukobi koji su brutalniji od drugih, a upravo nekoliko takvih je i obeležilo godinu za nama. Što preko društvenih mreža, tabloida i novina tako i putem televizije, poznate ličnosti su nas počastile prozivkama koje su jedne drugima delile javno.

RepublikaFoto: zoutube.com/AmiGShow
Dara i Seka...

1. Dara Bubamara i Seka Aleksić

Estradni sukob koji ćemo pamtiti u ovoj godini je svakako svađa folk pevačica Seke Aleksić i Dare Bubamare oko koncerata u Areni.

Problem je nastao zbog toga što je Seka zakazala koncert sedam dana pre Darinog i nije želela da promeni termin. Seka je svojim postupkom toliko naljutila Daru da pevačica okončala njihovo dugogodišnje prijateljstvo, a ni mesecima unazad nije prestala da je javno proziva zbog toga i naglašava da joj je ona veliki neprijatelj.

Dara je svoj koncert odavno zakazala za 21.april ali je Aleksićeva uletela pre nje i održala svoj 14. aprila.

2. Aca Lukas i Viktor Savić

Aca Lukas je osuo paljbu na glumca zato što je video tvit na kome Viktor poziva publiku da se ne ide na  njegov concert, već na Bajagin. On je ovaj Viktorov post doživeo kao napad na svoj koncert koji će održati za Novu godinu zajedno sa Bubom Korelijem i Džala Bratom u Areni. Lukas je tada žestoko prozvao Savića aludirajući na njegovu karijeru i bacajući sumnju na njegovo seksualno opredeljenje.

- Više volim žene nego muškarce i više volim glavne uloge od epizodnih - rekao je tada Aca.

RepublikaFoto: youtube.com/instagram.com
Lukas i Savić...

3. Vlado Georgiev i Dara Bubamara

Sukob je ovde započela folk pevačica Dara Bubamara koja je kantautiora prozvala da je običan tonac koji je trčao za njom jer je bio zaljubljen. Georgiev joj na ove prozivke nije ostao dužan, pa ju je ubrzo potom nazavo prljavom životinjom. Rat se nastavio međusobnim sočnim vređanjem i oni su se uzajamno čašćavali mesecima.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official/instagram.com/vlado.georgiev.fan._
Dara i Vlado...

4. Saša Popović i Elma Sinanović

Pevačica Elma Sinanović optužila je direktora "Granda" Sašu Popovića da je prevario i nikada nije isplatio album koji je izdala za njegovu kuću. Da je kada je htela da podnese tužbu protiv njega zvao i obećao novi album o njegovom trošku, ali da do toga nije došlo i da je posle toga imala i zabranu za nastupe. Popović se na ove navode oglasio i objasnio šta je ustvari bilo sporno u celoj priči sa pevačicom, trvdeći da nije utajio porez.

RepublikaFoto: youtube.com/Visual Fever/youtube.com/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Saša i Elma...

5. Jelena Karleuša i Buba Koreli

Rat pop dive Jelene Karleuše i Bube Korelija koji ju je jednom prilikom i pitao za saradnju koja se kasnije izjalovila, počeo je od njene prozivke kada je nazvala njihov rad “megasranjem”. Buba joj je tada uzvratio tako što je rekao da ona nikada neće snimiti pesmu sa njima jer je stara i da joj je bolje da ide i reklamira pelene za odrasle.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar, bubacorellil
Jelena Karleuša i Buba Koreli...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading