Venčanja kao kraljevska: O svadbama ovih poznatih ličnosti se pričalo u 2018. godini!

Autor:

Zabava

31.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godina koja polako ostaje za nama sigurno će biti upamćena po broju venčanja domaćih poznatih ličnosti. Brojne pevačice, pevači, glumice i sportisti obećali su se na večnu vernost svojim partnerima. Neka venčanja su bila tajna, a za neka su organizovane glamurozne ceremonije sa prisustvom velikog broja zvanica. Mi vas podsećamo na ona koja su privukla najviše pažnje u 2018. godini.

RepublikaFoto: Grand News
Aleksandra i Filip...

1. Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Kraljevsko venčanje na srpski način!

Venčanje koje je definitivno obeležilo ovu godinu i o kome se veoma mnogo pričalo je zavetovanje na ljubav sina jugoslovenskog teniskog asa Bobe Živojinovića, Filipa, i mlade pevačice "Zvezde Granda" Aleksandre Prijović.

Prija i Filip venčali su se 21. juna u crkvi Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a svadbeno veselje je upriličeno u velikoj novobeogradskoj hali, koja je dekorisana i pripremljena za venčanje samo u ovom slučaju.

Mlada i mladoženja su kao princ i princeza došli u beloj kočiji ispred crkve u pratnji svojih kumova Miloša Teodosića i Aca Pejovića. Veliki broj estradnih ličnosti i sa javne scene Srbije sjatio se u poznatu novobeogradsku halu, a detalji ispred njega zasenili su reklo bi se i kraljevsko venčanje.

Crveni tepih i inicijali Aleksandre i Filipa mogli su se videti svuda. Aleksandra je za tu priliku promenila čak tri haljine, a Filip je pokazao svoje pevačko umeće.

Svadbu Aleksandre i Filipa Živojinovića uživo je pratio ceo Balkan,  a oni će uskoro će postati roditelji malog dečaka.

2. Stevan Anđelković i Nataša Ivanović

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataša i Stevan...

Pevač Stevan Anđelković oženio se 20. septembra dugogodišnjom devojkom Natašom Ivanović. Par je u crkvi Sv.Dimitrija izgovorio sudbonosna da pred kumovima, porodicom i najbližim prijateljima.

Brojne poznate ličnosti okupile su se kako bi se zajedno sa popularnim pevačem i njegovom suprugom veselili. Stevan je za kumu na crkvenom venčanju izabrao svoju koleginicu i prijateljicu Milicu Todorović koja je došla sa partnerom. 

3. Jovana Jeremić i Vojislav Milošević

RepublikaFoto: alo.rs
Vojislav i Jovana...

Voditeljka "Happy" televizije u maju mesecu se zavetovala se na vernost svom izabraniku Vojislavu Miloševiću pred matičarem u opštni Zemun, a ceremonija je bila intimna. Jovana je tada izjavila da nije želela veliku svadbu jer nije mogla da nosi haljunu koju je zamislila pošto je bila u drugom stanju. Na svet je u avgustu mesecu donela devojčicu kojoj je dala ime Lea.

4. Milan Dinčić Dinča i Jelena Sekulović

RepublikaFoto: Republika
Jelena i Dinča...

Poznati pevač oženio se u aprilu mesecu svojom dugogodišnjom devojkom novinarkom Jelenom Sekulović. Par je organizovao intimno građansko venčanje u prisustvu kumova i najbližih članova porodice. Jelena je tada bila u sedmom mesecu trudnoće i dva meseca potom je na svet donela dečaka Vukana. 

5. Anja Stojković i Igo Valente

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Igo Valente i Anja Stojković...

Poznati fudbalski as Dragan Stojković Piksi u februaru mesecu udao je svoju čerku Anju za automobilistu Igoa. Oštinsko venčanje upriličeno je u Parizu u prisustvu porodice, kumova i najbližih prijatelja. Gala svadba organizovana je posle dva meseca u aprilu, na jugu Francuske u jednom od najelitnihijih hotela jednog mondensog letovališta. Par je upriličio i crkveno venčanje u maju mesecu u Beogradu gde je prisustvovao sam krem srpskog društva. Inače Anja i Igo 2016. godine dobili su ćerkicu Indiju Rouz. Sada čekaju drugo dete.

Pored Aleksandre i Filipa, Stevana Anđelkovića i Jovane Jeremić, Dinče, Anje Stojković u ovoj godini svoju naslednicu Zlatu je udala i pevačica narodne muzike Zorica Brunclik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading