Tužna joj je svaka Nova godina: Rada priznala zbog čega ne voli praznike!

Autor: Story

Zabava

29.12.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Radmila Radenović slavi novogodišnje i božićne praznike, ali uglavnom zbog sina Petra, a ona kaže da ima dobar razlog zbog kog ne voli 1.januar.

Foto: instagram.com/radmilaradenovic79
Ne voli Novu godinu... Rada Radenović

- Nakon očeve smrti, koja je moju porodicu pre deset godina pogodila baš 1. januara, prestala sam da praznike doživljavam na način na koji to drugi čine. Euforije ima najviše zbog dece, koja sa posebnim oduševljenjem dočekuju Deda Mraza. Jelku po tradiciji kitimo tek nakon katoličkog Božića, a osim Petra,, u njoj uživaju i moja sestričina, kao i deca mog brata koja za vreme praznika vole da su s nama. Sve je podređeno najmlađima dok je za nas odrasle sve to manje važno - otkrila je voditeljka, a zatim otkrila u čijem društvu će biti kada sat otkuca ponoć u "najluđoj noći".

Foto: instagram.com/radmilaradenovic79
Zbog sina slavi praznike... Rada

- Najverovatnije kod kuće sa sinom i majkom, koja je nedavno polomila ruku i neophodna joj je pomoć. Posle dočeka Nove godine planiramo da idemo na planinu, jer je Petar izrazio želju da nauči da skija. Budući da odmore uglavnom provodi kod oca, presrećna sam što će tokom predstojećih praznika ostati sa mnom - priznala je Rada, dodajući da su pokloni za njenog mezimca već spremni.

- Petar je prvo polugodište završio sa odličnim uspehom i obećala sam mu da ću mu ispuniti sve želje. Zamolio me je da mu kupim igricu, novu loptu i da mu dozvolim da nastavi da trenira fudbal, što ću rado ispuniti ukoliko mu škola ostane prioritet. Dogovorili smo se da će sve dobiti ako bude strpljiv. Znate, roditeljstvo je vrlo odgovoran posao i jedna neprestana borba - zaključila je Radenovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading