GLUMAČKI PAR VIŠE NE KRIJE LJUBAV: Boba i Vojin se ljube u javnosti

Zabava

14.08.2017

09:20 >> 09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković oduvek su svoju privatnost krili od medija, te su retke prilike u kojima su pokazali bilo kakav izliv nežnosti u javnosti. Međutim, da se i Sloboda oslobodila pod uticajem društvenih mreža, govori to što je objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa suprugom uz romantični zalazak sunca.

Foto: Tanjug
Vojin i Sloboda

Naime, popularni glumački par trenutno je sa ćerkama Milom i Verom na letovanju u Grčkoj, a Mićalovićeva danima unazad objavljuje fotografije svojih mezimica sa plaže. Svoje pratioce na Instagramu iznenadila je kada je odlučila da ostatku sveta otkrije kako u letnjem predahu uživa sa Vojinom, a slika na kojoj se ljube privukla je veliku pažnju njenih pratilaca. Brojni komentari kako pozitivni, tako i negativni očito su zasmetali glumici, te je ubrzo uklonila fotografiju sa svog Instagram profila.

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba
Kada Vojin ljubi, Boba glavu gubi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading