LUDILO: Evo šta vas očekuje na malim ekranima za najluđu noć!

Autor: Republika

Zabava

31.12.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodice se okupljaju za praznike, a televizije se svake godine potrude da im ulepšaju svaki trenutak i zadrže ih u toplim domovima što duže. Stoga ćemo vam skratiti muke u vrtenju kanala i listanju TV programa jer ovde na jednom mestu možete naći sve novogodišnje specijalitete.

Foto: pixabay.com

Bilo da vas interesuju komedije, muzički programi, ili neki uzbudljivi filmovi, svako će za Novu godinu naći nešto što će mu upotpuniti veče.

FILMOVI

Džoni Ingliš: Ponovo rođen (komedija, 22.00 - O2 TV)

Jedan od najslavnijih svetskih komičara, Rouan Etkinson, svima poznat kao legendarni Mr. Bin (a i Crna Guja), ponovo se vraća ulozi nesposobnog tajnog agenta, Džonija Ingliša.

Foto: youtube.com/Movieclips Trailers

U godinama kada su špijuni tajnih službi nestali sa scene, Ingliš je svoje veštine brusio u udaljenim delovima Azije. Kada tajna služba Njenog Veličanstva sazna za planirani napad na kineskog premijera, hitno moraju da pronađu neortodoksnog agenta, pre nego što se dogodi tragedija i izbije globalni haos. Kad ga svet ponovo treba - Džoni Ingliš se vraća u akciju.

Dve mazge za sestru Saru (vestern, 22.42 Pink 2)

Na putu kroz Meksiko, lepu opaticu Saru (Širli Maklejn) napadaju trojica silovatelja. Spašava je žilavi kauboj Hogan (Klint Istvud) i pristaje da joj se pridruži i pomogne grupi meksičkih boraca za slobodu koji se bore protiv Francuza.

Klint Istvud glumi Hogana, žilavog kauboja koji spašava ženu Saru (Širli Maklejn), koju su napala trojica silovatelja. Iznenađen saznanjem da je njegova saputnica zapravo opatica, Hogan pristaje da je otprati do kampa koji su okupirali antifrancuski revolucionari. Ispostavlja se da nijedno od njih dvoje ne govori istinu. Hogan planira da izvidi situaciju u francuskom garnizonu da bi ga kasnije napao, a Sara je zapravo prostitutka, koja se maskirala u opaticu. Kad Hogan vidi da Sara puši cigarete i pije viski, počinje da sumnja da ona zapravo nije Hristova mlada i njih dvoje se udružuju sa sledbenicima Benita Huareza sa željom da unište francuska utvrđenja.

Nacionalno blago (akcija/avantura, 21.00 Prva Kick)

U ovom avanturističkom filmu, Bendžamin Frenklin Gejts (Nikolas Kejdž) je arheolog, osmi izdanak porodice koja ima neobičnu misiju.

Prema legendi porodice Gejts, Džordž Vašington, Tomas Džeferson i Bendžamin Frenklin sakrili su veliku količinu zlata tokom rata, a tragovi koji vode do tog skrovišta nalaze se u originalnom primerku Zakona i Deklaracije o nezavisnosti.Bez čvrstog dokaza da skrovište zaista postoji, Gejtsovi su došli do formule, koja im može doneti bogatstvo koje oni moraju da zaštite od prestupnika.

Sedmorica veličanstvenih (akcija/vestern, 20.11 Pink 2)

Reditelj Antoine Fukua donosi nam vlastitu modernu viziju klasične priče "Sedmorica veličanstvenih" u produkciji holivudskih kompanija Metro-Goldwyn-Mayer Pictures i Columbia Pictures.

Gradić Rose Krik nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartolomeja Boguea, pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša - Sama Krisolma, Joša Faradeja, Godnajha Robišeaksa, Džeka Hornea, Bilija Roksa, Vaskeza i Red Harvesta. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad doći, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac već i za nešto puno vrednije... 

Sam u kući 2 (komedija/avantura, 22.00 Prva Plus)

Kevin Mekalister je u Njujorku, odvojen od porodice koja se nalazi na odmoru na Floridi. Kevin koristi očevu kreditnu karticu da se provede sa stilom na "njujorški način".

 Ipak, Kevin će ubrzo otkriti da su trapavi provalnici, koje je već jednom sredio, Hari i Marv izašli iz zatvora i da su u Njujorku i da planiraju da opljačkaju prodavnicu igračaka. Kevin se sprema da ih ponovo spreči, samo ovog puta su pljačkaši podjednako odlučni da se pobrinu da ubiju Kevina!

Do poslednjeg daha (komedija/triler, 21.00 Cinemania)

Lorna je izuzetno jaka žena iz Teksasa, koja ima nepouzdanog i nestabilnog supruga Dale-a, prestupnika i kriminalca.

Sita svega, ona traži pomoć od svog starog prijatelja, Tiny-ja , da joj pomogne da shvati šta da učini s Dale-om nakon što je njegova najnovija prevara uključuje krađu 100.000 dolara iz banke…

Gadna gomila (horor/romantika, 23.00 Cinemania)

Ovu neobičnu priču ekranizovala je rediteljka i scenaristkinja Ana Lili Amirpur, amerikanka iranskog porekla, predstavljajući jedan smeli žanrovski eksperiment.

Radnja filma Gadna gomila, smeštena u vrelim pustinjskim dinama, fokusira se na Arlen koja neslavno završava u distopijskoj zabiti van granica civilizacije. Nesnađena, ona postaje zarobljenik jedne grupe kanibala i dok se Arlen prilagođava životu među "gadnom gomilom", shvata da odabir zla ili dobra uglavnom zavisi od toga pored koga se nalaziš. 

Fred Mraz (komedija/fantastični, 19.00 O2 TV)

Režiser Dejvid Dobkin (Wedding Crashers, Shanghai Knights) predstavlja nam Freda Mraza, starijeg brata svima znanog Božićnog junaka. Dok se približavaju Božićni praznici i porodica Mraz pokušava da ispuni svoju dužnost, Fred ima samo jednu stvar na umu - novac.

Fred Klaus (Vins Von) proživeo je čitav život u bratovoj velikoj senci. Fred je pokušavao, ali nije uspevao da sledi primer koji je davao mlađi Nikolas (Pol Gimati) koji je bio savršen ... Svetac. I tako je Nikolas postao primer davanja dok je Fred postao njegova potpuna suprotnost: prepredeni službenik koji je ostao bez sreće i novca. Uprkos protivljenju gđe Mraz, Nikolas pristaje da pomogne svojem bratu pod jednim uslovom: da dođe na Severni pol i zasluži novac koji treba radeći u Dedinoj radionici. Problem je što Fred nije baš materijal za vilenjaka, a kako je Božić sve bliže, Fred bi mogao da ugrozi najsrećniji praznik godine.

MUZIČKI PROGRAMI

Novogodišnja bajka - RTS, 21.00

U novogodišnjoj noći na Radio-televiziji Srbije gledaćete šestočasovni muzički šou program pod nazivom "Novogodišnja bajka".

Najveće zvezde narodne i zabavne muzike, TV lica, orkestri, kulturno-umetnička društva i glumci vaših omiljenih serija, vodiće vas kroz spektakularan program, prepun zabave, smeha i sjajne muzike. Više od dve stotine izvođača na sceni podsetiće nas na muziku koja je obeležila važne trenutke i najveća slavlja u našim životima. Novogodišnja bajka počinje 31. decembra u 21 čas.

Pinkovo novogodišnje narodno veselje - Pink, 20.00

Gledaoce TV Pink, sada već tradicionalno, za doček Nove godine 31. decembra od 20 časova očekuje veliko "Pinkovo novogodišnje narodno veselje". I ove godine, milionski auditorijum dočekaće Novu 2019. godinu upravo uz kanal TV Pink, jer će se u izvođenju najvećih hitova narodne i zabavne muzike smenjivati veliki broj kako legendarnih, tako i mladih pevača.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official

Na sceni će svoje, ali i njaveće hitove narodne muzike otpevati Snežana Đurišić, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Radiša Trajković Đani, Jašar Ahmedovski, Marko Bulat, Mitar Mirić, Šako Polumenta, Jana Todorović, Dejan Matić, zatim Pinkove zvezde Indira Beriša, Aca Živanović, Ismail Delija, Marko Stolić, Andrijana Radonjić, Sara Reljić, Marko Šabanović, bivši učesnici "Zadruge" Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Teodora Džehverović, Sanja Stanković, Nikola Bokun, Nemanja Đerić Đekson sa članovima svoje grupe "Kurtoazija", kao i Vojke i Palke Đans, ali i trenutno najtraženiji izvođači – Mia Borisavljević i Bojan Grujić, Rialda, Jadranka Barjaktarović, Katarina Grujić, poznati reper Sha, tvorac najslušanijih pesama di-džej Šone, Beca Fantastik, jedan od najpopularnijih bendova "Projekat" i mnogi drugi popularni pevači.

A na kanalu Pink 3 očekuje vas spektakularni koncert Željka Joksimovića u 22.08 časova.

Koncert Lepe Brene - Prva TV, 22.00

Nema dočeka Nove godine bez dobre pesme i lepog raspoloženja. A na Prvoj televiziji za to će biti zadužena Lepa Brena! Gledaoci Prve u novogodišnjoj noći uživaće u spektakularnom koncertu najveće balkanske zvezde. Koncert koji je održala u oktobru ove godine oduševio je publiku, pa će sigurno i gledaoci kraj malih ekrana uživati u ovom nezapamćenom spektaklu.

RepublikaFoto: e-stock agency
Lepa Brena

Pripremite se jer vas očekuju najveći hitovi, kao što su "Sitnije, cile, sitnije", "Čačak, Čačak", "Pazi kome zavidiš" i mnogi drugi.

Uz Lepu Brenu u najluđoj noći očekuje vas fantastična atmosfera i dobre vibracije!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading