Promenili život iz korena u 2018-oj: Darko na ivici života, Nataša na pragu bola i Kija u borbi sa zdravljem!

Autor:

Zabava

31.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za mnoge javne ličnosti u Srbiji 2018. godina bila je turbulentna, za neke čak do te mere da im se život nakon određenih događaja promenio iz korena. Ekipa portala Republika.rs izdvojila je neke poznate osobe kojima je život ove godine priredio scenario o kojem nisu ni sanjali.

RepublikaFoto: Pormo
Njima se život preokrenuo... Kija, Darko i Nataša
RepublikaFoto: Promo foto
Nije ni sanjala ovakvu godinu... Nataša Bekvalac

1. Nataša Bekvalac - Od porodičnog života, preko pakla do zvezda!

Pevačici Nataši Bekvalac 2018. je počela bajkovito uz supruga, ćerku Hanu i drugu devojčicu na putu. Naime, ona se porodila u februaru i na svet donela ćerkicu Katju u tada, i dalje, idealnom braku sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem za kog se udala 2017. na Ibici.

Međutim, odmah po rođenju ćerke, počinju promene u njihovom braku. Pevačica "prljav veš" nije iznosila u javnost sve dok  nije došlo do fizičkog nasilja u aprilu ove godine, koje Lazukić poriče. Bekvalčeva je tada rešila da presavije tabak i razvede se po treći put. Nataša je protiv svog sada već bivšeg partnera podnela tužbu za nasilje u porodici, kao i zahtev za razvod braka.

Nakon drame koju je preživela, pevačica je neko vreme bila u medijskoj ilegali, a onda se na scenu vratila hitom "Mala plava" koji je uradila u saradnji sa Cobijem. Pošto je pesma potpuno drugačija od svega onoga što je do sada radila, mnogi su došli do zaključka da je Nataša u potpunosti okrenula drugi list u svakom segmentu svog života. Tu promenama nija kraj, pa osim razvoda, i promene muzičkog pravca, pevačica je odlučila da postane deo žirija takmičenja "Pinkove zvezdice". Iako se Nataši ove godine život promenio u potpunosti, to nije prvi put, a šta je čeka naredne godine pokazaće vreme.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Na ivici života i smrti u 2018- oj... Darko Lazić

2. Darko Lazić - Od goreg ka zlom, do bajkovitog završetka godine!

Kao bomba je u januaru 2018. godine odjeknula vest da se Darko Lazić i Ana Sević razvode. Iako je proces razvoda još uvek u toku, njih dvoje su krenuli svako svojim putem. Darko je obelodanio vezu sa Marinom Gagić, dok je Ana našla svoju sreću u zagrljaju biznismena Danijela Nedeljkovića.

U avgustu iste godine, pevača i njegovog menandžera napala je grupa ljudi na veselju na kojem je trebalo da peva u Umčarima. Napadači su ga sačekali, upotrebili suzavac, a zatim ga pretukli, kako se spekulisalo zbog dugova.

Međutim, tu se nije zaustavila serija loših dogođaja u životu Darka Lazića i čekalo ga je najveće životno iskušenje do sada. Pevač je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću nadomak svog rodnog mesta Brestača. Najveću tragediju u Darkovom životu, veliku borbu za njegvo zdravlje i život na ivici smrti preokreće jedna predivna vest.

O tome da posle kiše dođe duga defintivno može da govori Darko koji je odmah nakon buđenje iz kome saznao vest koja ga je podigla na noge. Saznao je da će po drugi put postati otac i da će mu devojka Marina roditi dečaka. Sigurni smo da Lazić ni u snu nije mogao da pretpostavi ovakav sceario u svom životu i samo jednoj godini. 

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Od nepoznate do poznate i slavne... Kija Kockar

3. Kristina Kija Kockar - Sve je stavila na kocku i sve izgubila, a potom postala zvezda!

Odluka da supruga Slobodana Radanovića, tada nepoznata Kristina Kija Kockar, podrži prilikom ulaska u rijaliti Zadruga" verovatno je njen najlošiji potez ikada. Međutim, tako je bilo suđeno i on ju je prevario u pomenutom rijalitiju.

Za Kiju ova godina počela je bolno. U rijalitiju u kom su boravili njen suprug i njegova ljubavnica Luna Đogani, Kija je prolazila kroz pakao i nervne slomove. Seriju loših situacija nadovezuje još gora kada joj u februaru javljaju da joj je majka, Nadica Zeljković operisana. A onda još jači udarac, u aprilu Kockarovoj umire otac. Nakon brojnih teških momenata, za Kristinu počinje period oporavka i to pobedom u popularnom rijalitiju u kom je sve izgubila. Kristina osvaja nagradu od 50.000 evra i pobedu u "Zadruzi".

Njen život postaje još interesantniji kada Kockarova odluči da postane pevačica što joj i polazi za rukom. Trenutak sreće prekida bolna odluka da se u septembru konačno razvede od supruga Slobodana Radanovića, a onda ponovo poslovni uspeh i objava knjige "Moj potpis". I iako Kiji život postaje sve bolji i kvalitetniji, te uspeva čak i stan da kupi, kamen spoticanja postaje njeno zdravlje kada pevačica otkriva da ima čak tri tumora na dojci.

Međutim, ona se ne predaje i nakon operacije postaje članica žirija "Pinkovih zvezdica", a potom nastavlja da niže hitove u svojoj muzičkoj karijeri. I ko zna šta će se Kiji još izdešavati, ali ono što joj se desilo ove godine defintivno i jeste za knjigu.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Kraj jedne životne etape... Emina Jahović

4. Emina Jahović - Sreća duga deceniju se prekida i ceo pevačicin svet se okreće!

Stabilan brak i harmonični odnosi u porodici Emine Jahović sa suprugom, pevačem Mustafom Sandalom i njihovim sinovima Jamanom i Javuzom, u februaru ove godine naglo se prekida. Emina u februaru obaveštava sve putem društvene mreže Instagram da se razvodi od Mustafe. Brak im je zvanično okončan 6. juna sporazumno, a Jahovićeva je priznala da je kriza u braku trajala dve godine, kao i da su njih dvoje o tome ćutali zbog dece.

Pevačica je u septembru otpočela vezu sa 18 godina starijim turskim milijarderom Sadetinom Saranom, oko čega se "podigla ogromna prašina". Iako je Emina pokušala da pompu usmeri na svoj posao i karijeru, mediji su je neprestano pitali za Sarana i njihovu vezu, optužujući je tom prilikom da je s njim zbog novca. I taman kada se činilo da će sve ubediti da ga voli, njih dvoje prekidaju vezu.

Iako ovo možda nije najburniji život jedne pevačice, za stabilnu Eminu, ova godine je zasigurno bila jedna od najturbulentnijih u životu.

RepublikaFoto: instagram.com/miaborisavljevic
Početak novog života, i završetak drugog... Mia Borisavljević

5. Mia Borisavljević - Veliku sreću prekida velika tuga!

Život jedne žene definitivno se menja kada postane majka i u tom smislu, 2018. godina za Miju Borisavljević definitivno je najlepša, budući da se pevačica u martu ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi.

Međutim, tu promenama u njenom životu nije kraj. Mija odlučuje da se odmah nakon porođaja vrati poslu i ubrzano snima novi album. Ovaj životni polet i novo uzbuđenje zbog roditeljstva prekida tragedija koju pevačica ni u najgorim noćnim morama nije moga da zamisli. Miji iznenada umire otac.

Tugu i žal za ocem, Mija prekida povratkom na scenu i tati posvećuje pesmu "Pričaju po gradu" koju objavljuje na rođendan pokojnog oca. Veliki broj teških trenutatka, Mia je ipak prebrodila uz emotivnog partnera Bojana Grujića i ćerku Emu, ali će sigurno godinu na izmaku pamtiti kao veliku prekretnicu u svom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

02.01.2019 10:00

Želim svima puno zdravlja u Novoj 2019. godini!