NEDA UKRADEN O SEKSUALNOSTI: Erotična sam i u sedmoj deceniji!

Zabava

14.08.2017

09:03 >> 09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden važi za jednu od najlepših dama estrade, a njen atraktivan izgled u poznim godinama često je tema ogovaranja među kolegama. Neda za Srpski telegraf iskreno govori o predrasudama sa kojima se susretala tokom karijere i tvrdi da pitanje seksualnosti nema veze sa rodnim listom.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Neda Ukraden

- Ja u sebi imam erotiku koja nije pitanje obima struka ili kukova, već nešto što izlazi iz ličnosti. Nažalost, najbolji sam primer koliko su predrasude prisutne kod nas. Pitanje mladosti i vitalnosti nije pitanje rodnog lista, već de fakto pitanje energije, stava prema životu, telu i izgledu. Privatno se oblačim totalno drugačije i mogu da budem uzor ne samo ženama svojih godina već i svim modnim blogerima i ljudima koji se bave modom. Ja sam četrdeset pet godina na sceni i dovoljno sam atraktivna i seksi, a nisam napumpana silikonima, veštačkim jagodicama, sisama, kosom i noktima, šta onda ima neko o meni da kaže... 

Mnoge kolege komentarisale su vaše oblačenje, među njima se našla i Zorica Brunclik. Kako reagujete na osude?

- Ne želim da komentarišem bilo čije izjave. Zorica me je zvala i izvinjavala se, pravdajući se da nije takvu izjavu dala, mada mene stvarno to ne dotiče. Svako ima pravo na svoj stav, zašto bi meni bilo bitno šta kaže Zorica Brunclik ili bilo ko drugi. Oni svi treba da se ugledaju na Nedu Ukraden, da vide koliko se bez hvalisanja šanelima i luj vitonima može izgledati lepo i seksi. 

Šta mislite o hitovima mlađih kolega?

- Neverovatno mi je da tamo neke zvezde pevaju tuđe pesme, onda se ja pitam šta je to što ih čini zvezdom. Nekada u šali kažem da te zvezde treba Aci Lukasu i Ceci Ražnatović da daju deo svog honorara jer uglavnom pevaju njihove pesme. Iznenađena sam takvim programom jer niko ranije nije hteo da te pozove da pevaš kod njega i još pritom da te plati ako nemaš repertoar ispunjen svojim pesmama.

Tokom karijere niste mnogo pričali o svojim partnerima. Da li ste sada emotivno ispunjeni?

- Pričala sam o bivšem mužu (smeh). Nisam se nikada zabavljala zbog javnosti sa muškarcima, već zbog sebe, a pritom su to bili ljudi koji nisu voleli da se medijski eksponiraju. Ova profesija je razlog što nemam nikoga stalno kraj sebe, uzela je svoj danak. Da ja želim nekog, očas bih ga našla, jer udvarača ima na svakom koncertu, međutim, svaki trenutak mog života je toliko lep i ispunjen da ja ne vidim gde bih uopšte njega uklopila. Ispunjena sam kao majka, kao baka, a pored profesionalnog uspeha, meni je to sasvim dovoljno.

Šta vas najviše brine, koji problem našeg društva?

- Mene brine problem verbalnog, fizičkog i seksualnog nasilja nad ženama u Srbiji. Muškarci kao da imaju vlast na ženama, a sve to potiče iz porodica. Umesto povika protiv gejeva, trebalo bi da čujemo povike protiv nasilnika. Džaba što si strejt kada tučeš ženu i decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading