Mili napravio hit s Karleušom, pa priznao: Ne družim se ni sa Cecom, ni sa Jecom!

Autor:

Zabava

28.12.2018

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Milić Mili jedan je od kompozitora sa domaće estradne scene koji ne mora da se druži s pevačima da bi za njih radio, budući da je oduvek stvarao hitove. Ovoga puta Mili je dospeo u žižu interesovanja zbog pesme "Marihuana" koju je snimio sa pop divom Jelenom Karleušom i sa reperom Surilom.

Foto: Promo foto
Aleksandar Milić Mili

Frontmen grupe "Miligram" najpre je progovorio o svom odnosu prema marihuani, kao i zbog čega je hitu koji sada već ima preko dva miliona pregleda, dao baš ovaj naziv:

- To je dvojako. S jedne strane, smatram da je marihuana jako rasprostranjena, pogotovo među mladima, i to ne sme da bude tabu tema. O marihuani mora da se priča jer roditelji treba da objašnjavaju deci šta to prouzrokuje, gde odvede. Mora im biti jasno šta ih okružuje. To vodi ka tome da omladina ne ode u krivom smeru. S druge strane, stavio sam taj znak za medicinsku marihuanu jer stvarno mislim da je jako bitno da ljudi koji nailaze na najteže probleme u životu i bore se, da ukoliko to nekome pomaže, treba da je kupi u prvoj apoteci, a ne da je švercuje iz inostranstva.

RepublikaFoto: youtube.com/miligram
Napravio hit... Aleksandar Milić Mili

Da li si je probao?

- Da. Pa probali su je i Klinton i Madona. To nije tabu tema. Ne treba te stvari skrivati, treba pričati o tome. Da što više dece zna o čemu je reč i da ne ulaze u to.

Šta bi rekao svojoj deci kada bi hteli da probaju marihuanu?

- Sa njima imam otvoren odnos, pričamo o svemu. Ne znam šta bih radio kad bi mi rekli da žele da probaju. Sada kada mi tako postaviš pitanje, mislim da bih im noge polomio.

RepublikaFoto: youtube.com/MILIGRAM
Razvalila... Jelena Karleuša

Otkud saradnja sa JK?

- Teško je napraviti takvo delo jer u jednoj pesmi imate tri pesme. Kad smo je sastavili, rekao sam: „Gle, ova uloga je Karleuša na keca.“ Pozvao sam je i rekao da imam ideju. Kada je čula, rekla je: „Ma ovo raznosi. Radimo to sigurno.“

Da li ti je neko od starih saradnika zamerio na saradnji s njom?

- Nije niko.

A Ceca?

- Pa ne znam, valjda nije.

Jeste li se čuli?

- Ne. Znate kako, vodim jedan miran život. Vodim svoje projekte i nemam vremena za privatna druženja.

Pa družio si se sa Cecom.

- Sa Cecom sam proveo 20 godina na svim koncertima i turnejama. To je posao. Kad muzika nastaje, ja ne gledam ništa lično. Imam prijatelje iz sasvim drugog sociološkog kruga.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sarađivala s Milijem 20 godina... Ceca Ražnatović

Čija energija ti više prija, Cecina ili Karleušina?

- Jelena uglavnom ima energetski nabijene pesme, gde se sve brzo dešava. Bliža mi je Ceca, sa njom sam uradio mnogo albuma. Stvar je u muzičkom stilu. Ali, na primer, Karleušinu pesmu „Ko ovu dramu režira“ mogla bi i Ceca da peva. Ozbiljna pesmetina. Ja sam sa Cecom napravio 10 albuma, znači ona može da iznese ono što ja pravim.

Ko je bolja riba?

- Ne gledam ih tako, za mene je pevač oduvek bio kao jedan od instrumenata u celoj slici. Nisam toliko vizuelan tip.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading