VODITELJKA SE SPRDA NA SVOJ RAČUN: Ana smislila pravilnik za izlazak na splavove

Zabava

14.08.2017

08:47 >> 08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ana Mihajlovski šokirala je javnost kada je objavljen video-snimak na kojem se vidi da je obezbeđenje nasilno izbacuje sa jednog beogradskog splava. Poučena lošim iskustvom, ali i brojnim kritikama zbog toga što je bila u alkoholisanom stanju, Ana je rešila da svim majkama ukaže na to kako bi trebalo da se ponašaju kada izađu u noćni provod.

RepublikaFoto: instagram.com/mihajlovskiana
Ana Mihajlovski

Naime, Ana Mihajlovski je prošetala do keja i, odevena poput monahinje, započela priču o pravilima ponašanja.

- Dobro jutro, dobro došli na beogradske splavove. Poučena pređašnjim iskustvom, neke stvari sam shvatila, te želim da ih podelim sa svim majkama ovog grada i ove zemlje. Naime, ako želite da izlazite na splavove, morate pre svega da budete adekvatno obučene. Zatim, drage majke, molim vas, nemojte izlaziti na splavove bez knjige jer se na splavovima čitaju knjige o roditeljstvu, ukoliko ste se uopšte usudili da ostavite decu kod bake, ili možda neka filozofija. Tu je uvek i kompjuter, da se obavljaju svi poslovi kojima niste uspeli u toku dana da se bavite. Zato sam ja sada spremna da izađem još jednom na splav i uradim sve kako treba. Čitam, pijem sokić, obavljam poslove, a naravno, posle toga odlazim u kuću, stavim kecelju i kuvam, kuvam, kuvam - poručila je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading