Atijasova besna na bivšeg zadrugara: Nemanja uhodi Lunu, preko njene grbače hoće slavu!

Autor: D. Stević - D. Lukić

Zabava

28.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga" Lune Đogani Anabela Atijas ostala je u šoku nakon saznanja da je bivši zadrugar Nemanja Tošić raširio priču kako je zakupio nekoliko bilborda na koje je postavio slike njene naslednice da bi pokazao koliko mu je do nje stalo.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Anabela Atijas

Naime, velika prašina podigla se nakon što su početkom ove nedelje u srpskoj prestonici osvanuli bilbordi na kojima nepoznati muškarac Đoganijevoj izjavljuje ljubav, a Tošićeva fan stranica je istog dana potvrdila da se iza svega krije bivši zadrugar. Međutim, nakon što je Nemanja za Srpski telegraf potvrdio da su bilbordi posvećeni blogerki njegovih ruku delo, ubrzo se oglasila i Atijasova, koja je otkrila da Tošić opseda njenu ćerku i da je uhodi i danima šalje razne poklone ne bi li privukao pažnju nje i njoj bliskih ljudi.

 Anabela: Moja ćerka posle "Zadruge" više nema iskrenog prijatelja

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Tošić

- Gagi i ja sa Nemanjom nismo u kontaktu i ne možemo da podržimo nešto što ne postoji. On je prenapadan dečko i uopšte nije Lunin tip muškarca. Na sve načine pokušava da pokaže da mu je stalo do naše ćerke, mnogo je uporan i ne znam zašto to radi. Ne prestaje da juri Lunine drugarice, kojima kupuje poklone da bi joj one kasnije poslale u "Zadrugu". Posle pakla koji smo svi zajedno sa Lunom prošli zbog Slobodana Radanovića, nikome više ne mogu da verujem. Ne znam šta Tošić pokušava, ali ovo je prevršilo svaku meru i otišlo je predaleko. Uhodi moju ćerku i preko njenih leđa hoće slavu - rekla je Anabela za naš list. Lunina majka je zatim otkrila i da sa ćerkinim fanovima ima problem zbog toga što su oni počeli da podržavaju Nemanju, a nju napadaju što ne dozvoljava da se on približi njenoj mezimici.

- Luni se sigurno neće dopasti kad sazna šta Nemanja radi. Mislim da on nikako neće biti izbor za nju. Lunini fanovi su počeli da podržavaju njega, a mene da krive zato što ja nešto tu branim. Ne branim ja ništa i nikome ne stojim na putu, ali ja ne mogu da podržim vezu koja realno i ne postoji. Moja ćerka nakon prve sezone rijalitija više nema ni iskrenog prijatelja jer su je svi osudili za krah jednog braka. Sve drugarice su je osudile i zato sada dopušta muškarcima da joj se približe samo kao prijatelji. Tako im više veruje, ako je uopšte počela ikome da veruje posle svega - rekla je Anabela. Pozvali smo Nemanju kako bismo ga pitali za komentar, međutim, on se nije javljao na broj poznat redakciji sve do zaključenja broja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marija

28.12.2018 09:43

Nemanja uhodi Lunu. Podzemnim kanalima ulazi u Zadrugu. Prolazi kroz zidove i podove. Ne moze se od njega sakriti.

Odgovori 20 1
Marija

28.12.2018 09:57

Besna, besna. Anabela je odavno pobesnela.

Odgovori 20 0
ajde

28.12.2018 19:44

A sta radi tvoja cerka to odobravas, mesecima spominje balvana ne bi li mu se priblizila.