Lukasu za američki vizu tražili test na narkotike!

Autor:

Zabava

28.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas prošao je pravu golgotu kada je pre izvesnog vremena konkurisao za dobijanje američke vize.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Aca Lukas

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, službenici u ambasadi SAD su od popularnog folkera tražili da uradi test na narkotike iako je on ispunio sve ostale zahteve za dobijanje vize. Lukas se nakon njihovog zahteva razbesneo, a potom je tražio na uvid propis po kojem su zaposleni u ambasadi postupili prema njemu.

Lukas: Tražili su od mene svašta nešto samo da bi me odbili

- Aca je ispunio sve uslove za sticanje američke vize i uveliko se spremao na put preko bare, ali onda je usledio šok. Pozvan je na razgovor, a službenik mu je bez ustručavanja rekao da mora da se testira na narkotike kako bi ispunio sve uslove za sticanje vize. Lukas je tada zanemeo od šoka, nije znao šta ga je snašlo, a onda je pobesneo - uverava izvor i konstatuje da folker nije štedeo reči nakon što ga je službenik uverio da je u pitanju samo poštovanje procedure.

- Aca je bukvalno poludeo! Rekao je da je siguran da mu neko namešta situaciju. Onda se obratio zaposlenima u ambasadi rečima: "Saznaću ko je umešao prste u ovo! Vi se ponašate kao fašisti, ovo svet nikada nije video! Ovo je kršenje ljudskih prava na delu" - tvrdi izvor i otkriva da se Lukas potom smirio, a onda je ispričao zaposlenima u ambasadi da mu nije jasno kako je dobio vizu za Kanadu, ali ne i za Ameriku.

- Aca je spustio loptu i tražio je da mu neko objasni kako je moguće da mu je viza za Kanadu odobrena, a da mu se za američku traže dodatni uslovi za isti period boravka. Međutim, ostao je bez odgovora, a potom je besan napustio ambasadu - zaključio je izvor.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Aca Lukas

Pozvali smo Acu Lukasa kako bismo čuli i njegovu stranu priče, a on nam je potvrdio ove navode.

- Tačno je da su od mene u procesu dobijanja vize tražili da uradim test na drogu. Tražili su oni svašta nešto samo da bi me odbili. Kada sam uradio nalaz mokraće, on je pokazao da u mom telu nema psihoaktivnih supstanci. Međutim, uprkos tome sam odbijen, navodno zbog porodičnog nasilja. Opet sam rešio da u martu zatražim vizu, pa ću videti šta će da kažu! Žao mi je što je publika koja me voli u Americi ostala uskraćena za moje nastupe - rekao je Lukas za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

29.12.2018 19:24

To samo važi za evidentirane narkose.