Suzana Mančić: Volim kad mi dođe ćerka, ali ne i zet!

Autor: A. Đ.

Zabava

27.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija loto devojka Suzana Mančić ne krije da joj nije prijatno kada joj u posetu dođe zet Franc, koji je od njene ćerke Teodore Kunić stariji čak 20 godina.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Suzana Mančić

Naime, Suzana za Srpski Telegraf otkriva da joj udaljenost od naslednice teško pada, budući da Teodora sa suprugom živi u Beču, ali da najviše voli kada u Beograd dođe sama kako bi mogle da na miru da vode ženske razgovore.

Mančićeva: Srećna sam što dolazi sama, a ne sa Francom, jer će mi se posvetiti u potpunosti

- Teodora dolazi za nekoliko dana i u Beogradu će provesti novogodišnje praznike. Jedva čekam da stigne i moram priznati da sam srećna što dolazi sama, a ne sa mužem. Ne volim kada dođe sa Francom jer onda ne može da mi se posveti u potpunosti - kaže Suzana i otkriva kako provodi vreme sa naslednicom koja živi u austrijskoj prestonici.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/teodorakunic
Teodora sa mužem...

- Kada dođe sama, imamo vremena za naše ženske razgovore uz jutarnju kafu, koji znaju da traju dugo, gotovo do podneva. Nakon toga odemo na ručak i u šoping, radimo uobičajene stvari koje rade svaka majka i ćerka. Ne viđam je često i zbog toga ne krijem oduševljenje što će doći bez muža. Tata joj živi na Zlatiboru, pa će biti tamo dva, tri dana. Novu godinu smo planirale da provedemo u Grčkoj, a ako bude loše vreme, onda ćemo ostati u Beogradu zajedno sa Simeonom - rekla je Suzana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading