Još uvek nisu zakopali ratne sekire: Karleuša i Lukas otkazali snimanje da se ne bi sreli!

Autor: telegraf.rs

Zabava

26.12.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je današnjem Grandovom snimanju u Košutnjaku trebalo da prisustvuju Jelena Karleuša, Aca Lukas, Aleksandar Milić Mili i Milica Pavlović, JK i Lukas su iznenada otkazali svoj dolazak!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/Zvezde Granda
Aca Lukas i Jelena Karleuša

Razlog otkazivanja snimanja emisije "Grand Specijal" za sada je nepoznat, ali su Karleuša i Lukas ovim navodno želeli da izbegnu susret oči u oči, zbog čega se direktor Grand produkcije Saša Popović vidno iznervirao.

Šuška se kako je jedan od razloga i sinoćna emisija "Amidži šou" u kojoj je Jelena gostovala posle skoro šest godina zabrane na televiziji Pink, a u kojoj se između ostalog dotakla i Ace Lukasa i njegove bivše supruge Sonje Vuksanović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović

Prema informacijama sa lica mesta, emisija nije odložena, već će snimanje biti realizovano bez Karleuše i Lukasa, tako da će gosti biti samo Milica Pavlović i Mili. Popović se sa svakim morati da razgovara po 40 minuta, budući da emisija traje 80 minuta, a da umesto četvoro gostiju sada ima svega njih - dvoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading