Goca Tržan: Ne smeta mi što se Raša loži na Staniju

Zabava

12.08.2017

19:11 >> 10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan i bubnjar Raša Novaković uprkos popriličnom generacijskom jazu uživaju u skladnom braku i ljubavi. Tržanka je za Srpski telegraf otkrila da joj mlađe koleginice i starlete ne predstavljaju nikakvu pretnju, te da joj ne smeta ni kad im njen 14 godina mlađi suprug deli komplimente.

RepublikaFoto: ST/Nemanja PANČIĆ
Potpuno je OK što s mužem nema klasični supružnički odnos: Goca Tržan

Goca je nastupala na popularnom prestoničkom splavu na koji je došla u pratnji izabranika i bubnjara Raše Novakovića i nekoliko atraktivnih devojaka. Dok je ona pevala publici, mlađani Raša uživao je u separeu sa zgodnim brinetama, palio im cigarete i sipao piće. Pevačica je poručila da joj to apsolutno ne smeta, a zatim se osvrnula na tvrdnje supruga da je starleta Stanija Dobrojević najbolja riba na estradi, te ih ocenila kao tačne.

- Neka je hvali, pohvaliti lepu ženu je dobra stvar. To je deo lepog muškog vaspitanja. Stanija jeste dobra riba i ne vidim zašto bih tu bila ljubomorna. Nemamo klasičan muž i žena odnos - poručila je Goca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading