Nazvao ju je kerom: Ivana Marinkovića izbacili iz "Parova"!

Autor:

Zabava

25.12.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno kršenje pravila koje je Ivan Marinković danas napravio, dovelo je do toga da produkcija izda hitno naređenje obezbeđenju da ga izbaci iz "Parova".

RepublikaFoto: Prntscrin
Ivan izvređao i Vendi...

Sve je počelo kada je u vili "Parova" počelo glasanje za najveće smetalo, a među ovim "favoritima" bili su Ilijana Vagić i Ivan Marinković, ali za njima ne posustaju ni Zorica Radojković i Milutin Radosavljević Mili.

Elvin Kadrić je pojasnio da je najveće smetalo u kući Ilijana Vagić.

- Mili i Ivan su tu da izazovu u drugima najgore osobine i da se pokažu kakvi jesu. Zorici ne zamera, jer ona nije smetalo već ima problem sa alkohol i treba da prestane da pije jer ima neko zlo u sebi koje je navodi na ružne stvari - rekao je Kadra.

Foto: Prntscrin
Preterao... Ivan

A problem je nastao kada je Ivan Marinković objasnio ko je deo njegovog klana, ko su verni psi a ko su lutalice:

RepublikaFoto: Prntscrin
Voditeljka... Vesna Vukelić Vendi

Vendi , Mili, Vuja, Đole su moji psi lutalice, to je isto moj čopor i moji kerići, ja ih puštam da sa strane rade jer oni samo pričaju o meni jer ovo je moja kuća, i Dina je moj ker - rekao je Ivan.

Nakon ove reči, prvenstveno zbog vređanja voditeljke Vesne Vukelić Vendi Ivana je obezbeđenje izvelo iz vile, jer je produkcija hitno tražila da se tako postupi.

Kakva ga kazna očekuje zbog vređanja, i dalje nije poznato, a spekuliše se da je moguća i diskvalifikacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading