Karleuša gnusno izvređala takmičarku: Debela si, idi smršaj!

Autor:

Zabava

23.12.2018

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se u sinoćnoj emisiji "Zvezde Granda" u jednom momentu obratila takmičarki kojoj su Marija Šerifović i Viki Miljković dale "da"

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Perfekcionista u svom poslu... Karleuša...

Naime, Ivana Bogićević (19) iz Ugrinovaca je pevala dve numere, a Saša Popović je primetio da joj je Marija dala glas iako je drugu pesmu otpevala u falšu. Kada je bilo jasno da će je Viki uzeti u svoj tim, uključila se Karleuša i dala komentar na račun njene figure.

- Pošto svi govore o sebi u trećem licu jednine, evo da i ja kažem, Jelena Karleuša da kaže: Plašim se da ti imaš jedan veliki problem kada je reč o ovoj profesiji. Ti dobro pevaš, ali si debela. Ovaj narod neće glasati za debelu osobu, ma kako pevala. Prvi Saša Popović ne vidi u tebi posao zato što si debela. Moj savet je da ostaneš tako lepa i talentovana, ali i da poradiš na svom izgledu. Takođe, da u sledećm krugu dođeš sa kilogramima manje, pa u sledećem još manje. Ako doguraš dalje, budi top riba, jer surov je ovaj posao. Svaka mana, pogotovu ženama, se gleda kao veliki problem - rekla je Jelena i ostavila publiku u šoku.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dobila kritike na račun izgleda...

Saša Popović je dodao kako je on takmičarki takođe skrenuo pažnju na kilograme, a Viki je rekla da će joj oduzeti hranu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

23.12.2018 21:02

Da li Jelena Karleuša ima ogledalo? Da li ona može da stane u ogledalo da vidi kako je ona isto tako debela?