Klela Eminu Jahović, a sada je mlada pevačica pobedila na jednom takmičenju pesmom Marije Šerifović!

Autor:

Zabava

22.12.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Ilma Karahmet 2014. godine bila je takmičarka u šou programu "X Factor" gde je članica žirija bila i Emina Jahović. Tada je došlo do incidenta, a sada je Karahmetova pobedila u hrvatskom takmičenju "Zvijezde" i to pesmom "Molitva" Marije Šerifović.

RepublikaFoto: youtube.com/ Ilma Karahmet Official
Ilma Karahmet

Mlada bosanskohercegovačka pevačica sada ima 18 godina, udata je i u "Zvijezdama" je ostvarila ono što nije u "X Factoru" kada je pre četiri godine ispala pred samo finale.

Ilma je tada ispala iz takmičenje, a svoj bes nija krila. Međutim, sve je postalo još skandaloznije kada se putem društvenem mreže fejsbuk oglasila Emina Jahović koja je istakla da je Ilma veoma mlada za ovo takmičenje. Karahmetova joj je tada odgovorila kletvom:

Foto: instagram.com/eminajahovic
Imala najbolju nameru... Emina Jahović

- Ilma je pretalentovano dete, ali njneo vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je to..."X Factor Adria" bi od sledeće godine trebalo da povede računa o godinama takmičara. 17 godina i naviše... i svi srećni. Ovako teško... - napisala je Emina koja je definitivno bila u pravu kada je istakla da Ilmino vreme tek dolazi.

Foto: Facebook.com
Emina se 2014. godine oglasila o ispadanju Ilme Karahmet, a ona joj odgovorila...

Međutim, Karahmetova je bila besna i odgovorila joj je na najgrublji mogući način:

- Hvala Emina, imaš svoju decu dabogda te usrećili kao ti mene - odgovorila joj je Ilma. Ovo, ipak nije isprovociralo Jahovićevu koja nije nastavila da se prepucava sa tada 14-ogodišnjom Ilmom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading