Šaban po treći put oduvao Sofiju!

Autor:

Zabava

22.12.2018

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban Šaulić dokazao je da ne važi samo za kralja folka u zemljama bivše Jugoslavije već i na Balkanu napunivši Arenu Armec u Sofiji do poslednjeg mesta, treći put za tri godine na svom koncertu u okviru velike regionalne turneje "Još ovu noć".

RepublikaFoto: Promo foto
Kralj narodne muzike...

Koliko su Bugari i dalje željni da slušaju njegove hitove govori i podatak da je publika deset minuta po završetku muzičkog spektakla odbijala da izadje iz dvorane skandirajući njegovo ime. 

Ovacije za svoje nastupe dobili su i Ilda Šaulić, Bobi Stojadinović, Emir Habibović koga je Šaban najavio kao svog naslednika kao i maestralni Borko Radivojević koji je sa svojim orkestrom oduševio publiku u Sofiji kao što je učinio i dva meseca ranije u Štark areni. 

U prestonicu Bugarske kralj folka došao je u pratnji supruge Gordane a sjajni organizatori su njima kao i članovima ekipe na raspolaganje stavili dve limuzine Hamer dugačke deset metara. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading