I oni nastupaju na MAC-U: Željko Joksimović, Van Gog i Karolina potvrdili dolazak na dodelu muzičkih priznanja!

Autor:

Zabava

22.12.2018

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Bajage, Petra Graša i Sergeja Ćetkovića, nastupe na prvoj regionalnoj ceremoniji dodele muzičkih prizanja MAC (Music Awards Ceremony) 29. januara u Štark Areni, potvrdile su još tri velike zvezde iz regiona: Željko Joksimović, Van Gog i Karolina Gočeva

RepublikaFoto: Foto/Luka Pilipović
Žejko Joksimović...

Jedna od nesumnjivo najvećih regionalnih zvezda, muzičar Željko Joksimović, koji već ima uspeha na najvećim evropskim muzičkim događajima, o svom dolasku na MAC kaže:

- Drago mi je što ću da nastupim na Music Awards Ceremony, jer verujem da je ovakva manifestacija neophodna i značajna za region, kao i za povezivanje regionalne muzičke scene. Siguran sam da će atmosfera i energija biti izvanredne, biće mnogo dobre muzike, produkcija i prateći elementi će biti na vrhunskom nivou, i zato pozivam sve da nam se pridruže u Areni 29. januara. Vidimo se!

RepublikaFoto: Promo foto
Đule Van Gog...

Osim pop numera, publika će na MAC-u imati priliku da čuje i druge žanrove, pa i malo tvrđi zvuk, a za to će se pobrinuti grupa Van Gog, čiji je frontmen Đule u svom stilu najavio dolazak na manifestaciju:

https://www.youtube.com/watch?v=aW2uWJ43YbM&feature=youtu.be

RepublikaFoto: Stefan Rajhl
Karolina Gočeva...

Podrška MAC-u iz Makedonije do sada je stigla od repera Panča DNK i pop muzičara Vlatka Lozanoskog Lozana i Dimitra Andonovog, a prva potvrđena učesnica MAC-a iz Makedonije koja će definitivno nastupiti na bini Štark Arene 29. januara je Karolina Gočeva.

https://www.youtube.com/watch?v=zX3rGbBFwIw&feature=youtu.be

Organizaciju i produkciju MAC-a potpisuje Skymusic, iz koga najavljuju da će u narednim danima biti objavljena i imena ostalih izvođača iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine koji će nastupiti na svečanoj dodeli muzičkih priznanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading