Aca rasprodaje arenu za Novu godinu!

Autor: D. L.

Zabava

21.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas nastupiće u novogodišnjoj noći u Štark areni zajedno sa ultrapopularnim dvojcem Džala Bratom i Bubom Korelijem, a karte za njihov spektakl su skoro rasprodate!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Aca Lukas

Naime, od momenta kada se pročulo da će ovaj neobičan trio da zabavlja goste u Areni, vlada veliko interesovanje, pa nema sumnje da će folker sa reperima napraviti žurku za pamćenje.

Očekuje se da će Lukas prodati oko 8.000 karata, a Arena će biti posebno preuređena za najluđu noć

- Organizatore Nove godine u Štark areni nije iznenadila činjenica da će spektakl Lukasa, Bube i Džale da bude rasprodat mnogo pre njihovog nastupa, pa će se uskoro sigurno tražiti karta više. Očekuje se da bude prodato više od 8.000 karata do kraja decembra. Arena će za ovu novogodišnju žurku biti pretvorena u ogroman klub, a biće napravljeni specijalni "All inclusive" separei koji podrazumevaju bezbroj mogućnosti. Led svetla, specijalno postavljena bina koja do sada nije viđena na ovom mestu, obećavaju svima koji u najluđoj noći budu u Areni veče za pamćenje - otkriva izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading