EKSKLUZIVNO: BAJAGA, PETAR GRAŠO I SERGEJ ĆETKOVIĆ NA BINI ŠTARK ARENE 29. JANUARA

Autor:

Zabava

20.12.2018

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri velike regionalne muzičke zvezde potvrdile su da nastupaju na MAC-u: Bajaga, Petar Grašo i Sergej Ćetković prva su objavljena imena čije će nastupe publika iz regiona moći da vidi na bini Štark Arene 29. januara.

Foto: Promo foto
Sergej Ćetković

Montenegro, zove tebe! Poziv važi i za Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju - sedite na VOZ i dođite! Dobrodošli su i gosti iz Hrvatske, jer ima samo 442 do Beograda.

Skymusic je potvrdio da Bajaga i Instruktori nastupaju na prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja MAC,  a to ne smete propustiti!

Posetioci iz Srbije već su nedavno pokazali u kojoj meri vole Bajagu - Štark Arena bila je krcata do poslednjeg mesta, ali evo novog razloga za radost i to ponovo u Štark Areni na manifestaciji Music Awards Ceremony 29. januara

RepublikaFoto: Promo foto
Bajaga

- Drago mi je da će se prvi put organizovati manifestacija kao With Best Regards u Beogradu koja će na profesionalan i vrhunski način napraviti jedan muzički presek svega najkvalitetnijeg i najpopularnijeg u celom regionu. Vidimo se na MAC-u  da ujedno proslavimo 35 godina sviranja Bajage&Instruktora. Dobro došli! – rekao je Momčilo Bajagić Bajaga najavljujući svoj nastup na manifestaciji.

Još jedna od najvećih regionalnih muzičkih zvezda dolazi na MAC! Petar Grašo nastupiće na bini Štark Arene 29.januara, i tim povodom kaže:

- Manifestacija MAC i sam koncept manifestacije izuzetno je važan jer stvara širu sliku onoga dobroga što se na muzičkom planu u regiji događa, te sakuplja kvalitetne izvođače koji su obilježili godinu, kako u eteru tako i u punim dvoranama. Radujem se da ću biti dio spektakla

RepublikaFoto: Promo foto
Petar Grašo

MAC će okupiti najveće regionalne muzičke zvezde na jednom mestu, a organizatori najavljuju da će u narednim danima biti objavljena i ostala imena izvođača koji nastupiti na manifestaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading