Suzana muvala Lečića: Leka nije hteo da se smuva sa mnom jer nisam njegov tip!

Autor:

Zabava

20.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Suzana Mančić i njen partner Simeon Ocomokos krunisali su 1. jula svoju vezu glamuroznim venčanjem, a nekadašnju loto devojku mnogi i dan-danas pitaju u kakvom je odnosu bila sa glumcem Branislavom Lečićem.

RepublikaFoto: instagram.com/mancic.suzana
Suzana Mančić...

Naime, razlog zbog kog Mančićka nije uplovila u romansu sa slavnim glumcem je taj što nije dobila povratnu simpatiju, a on joj je to jasno stavio do znanja čim su se upoznali.

- Branislav Lečić je klasić sa Danicom Maksimović. Bili smo jako mladi, a Danica je meni u jednom momentu rekla: "Sad ću da te upoznam sa Lekom". I stvarno izađemo mi učetvoro, Danica je već tada bila udata. Međutim, Leka nije reagovao na mene, nije mi se ni udvarao, baš ništa. Prosto, nisam bila njegov tip. Ta priča da je odbio seks sa mnom mi je malo gruba - rekla je voditeljka jednom prilikom, pa je potom objasnila da je gajila simpatije prema Branislavu.

 Suzana: Danica Maksimović je htela da nas spoji

 
RepublikaFoto: instagram.com/branislavlecic
Mnoge žene su žudele za njim... Leka

- Leka se svima dopadao. Bio je jako zgodan. I sada je zgodan, ali u mladosti je bio jako popularan. Ja sam tada već bila Suzana Mančić, takođe poznata, nisam htela sa njim da budem zato što je popularan, nego zato što je bio pametan i interesantan. Bio je drugačiji od drugih muškaraca, baš mi se svideo, ali eto, na kraju se ništa nije desilo - rekla je Mančićka za medije. Pozvali smo Branislava kako bismo ga pitali za komentar i kako posle svega komentariše čitavu situaciju, ali on nije bio previše pričljiv na ovu temu.

Branislav: To je bilo i prošlo, ne bih sada ništa komentarisao

- Zanimljivo mi je što se neko setio svega toga. Ne bih ja tu ništa sada komentarisao. To je bilo i prošlo. Nasmejali ste me, sve u svemu - rekao je Lečić za Srpski telegraf, dok voditeljka do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kris

20.12.2018 13:12

Ceka Leka, mladje iz daleka.