Nagrađene: Snežana, Lepa Brena, Goca dobile priznanje!

Autor:

Zabava

19.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije u saradnji sa Samostalnim sindikatom estradnih umetnika i izvođača Srbije sada je već tradicionalno organizovao dodelu godišnjih estradno-muzičkih nagrada.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa/
Lepa Brena...

Na ovom dešavanju okupilo se mnogo muzičkih umetnika koji su bili nominovani za dobijanje nagrade za životno delo. Ovo priznanje su dobile mnoge naše pevačke zvezde koje su svojim dugogodišnjim postojanjem na muzičkoj sceni dokazale da su zaslužile da budu dobitnici nagrade za životno delo. Pored Snežane Đurišić, nagradu su dobile i Lepa Lukić, Goca Lazarević, Biljana Krstić, Lepa Brena i mnogi drugi. Snežana je za Srpski telegraf otkrila kako se oseća povodom dobijanja nagrade za životno delo.

Snežana: Zahvalna sam publici i saradnicima, ova nagrada mi je dokaz da dobro radim svoj posao

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Snežana Đurišić...

- Mogu samo da se zahvalim publici i saradnicima, presrećna sam. Ovo mi je samo potvrda da sam sve ono što sam radila 40 godina radila kako treba. Kada bih se ponovo rodila, opet bih izabrala da radim ovaj posao jer me on čini ispunjenom. Mislim da ne treba da objašnjavam koliko mi ova nagrada znači i prija - rekla je Snežana. 

RepublikaFoto: instagram.com/gocalazarevic_official
Goca Lazarević...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading