Darku opala kosa: Ima pečate po glavi!

Zabava

19.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić je juče kolima Hitne pomoći u pratnji majke Branke iz banje Selters dovezen na kontrolu na Institut za ortopetsko-hirurške belesti Banjica kako bi ga pregledao ortoped koji ga je operisao 7. novembra.

RepublikaFoto: e-stock
Nije uspeo da sakrije kosu...

Pevač koji je nedavno imao operaciju butne kosti i kom je ugrađen veštački kuk strepeo je od toga kakve će mu vesti biti saopštene, ali je po napuštanju klinike bio vidno raspoložen, pa je pripadnicima sedme sile slao poljupce, a potom konstatovao da je sa njim sve u najboljem redu sem njegove frizure jer su mu se na glavi pojavili pečati usled predugog ležanja u postelji.

- Hladno je u Beogradu! Malo i ja da izađem na sneg. Ne zamerite mi na frizuri, masna mi je kosa - sa osmehom na licu rekao je Darko, kome se na potiljku jasno vide pečati usled opadanja kose, koje je bezuspešno pokušavao sa sakrije kapuljačom. Lazić je potom otkrio i šta su mu rekli lekari saopštili na pregledu.

Lazić: Ne zamerite mi na frizuri, masna mi je kosa

RepublikaFoto: e-stock agency
Uspešno se oporavlja...

- Fenomenalno sam. Doktori kažu da sam super, zadovoljni su. Rekli su mi da mi je potrebno samo strpljenje. Glavni lekar je rekao da sam odlično napredovao. I on i ja smo zadovoljni. Bilo mi je naporno na početku, sad se navikavam. Novu godinu ću provesti u sobi u Seltersu - rekao je pevač sa osmehom, nakon čega je ambulantnim kolima prebačen u jednu privatnu kliniku u Višegradskoj ulici u Beogradu, gde je uradio analize krvi i snimio nogu i rame. Nakon što se tamo zadržao nešto manje od dva sata, sa osmehom je konstatovao da se zadovoljno vraća u banju.

- Sve je u redu, vraćamo se - rekao je folker ne skidajući osmeh sa lica, dok su ga prijatelj i medicinski radnik gurali na pokretnom krevetu do kola Hitne pomoći.

Podsećamo, Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta, nadomak svog doma u Brestaču. Tome je prethodilo kočenje zbog kog je policija utvrdila da nije zaspao za volanom, već da je vozio brzinom od 150 kilometara na sat. Pevač je tri sata posle nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi. Laziću je polomljena jagodica, devet rebara, butna kost, a zadobio je i hematom na glavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading