Zavrteće vam se u glavi: Milica Pavlović potrošila abnormalnu sumu novca na novi album!

Autor: Alo.rs

Zabava

17.12.2018

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović, mlada muzička zvezda, uskoro će objaviti treći studijski album "Zauvek", na kojem je vredno radila poslednjih godinu dana.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Milica Pavlović...

Kako ekskluzivno saznajemo od izvora bliskog pevačici, Milica je u novi album uložila čak 200.000 evra, jer je za svih osam novih pesama snimila visokobudžetne spotove.

Nakon velikog uspeha drugog albuma "Boginja", atraktivna Leskovčanka ništa nije želela da prepusti slučaju, pa je okupila najbolju ekipu saradnika na Balkanu kako bi nove pesme i spotovi oduševili i iznenadili publiku, te je u album "Zauvek" uložila gotovo sve što je zaradila u poslednje dve godine.

RepublikaFoto: e-stock
Milica...

 - Milica je od samog starta svoje karijere pokazala da je izuzetno ambiciozna i da poslu pristupa veoma profesionalno, pa je isto tako svesna i da sve što je dobro mora i da košta.

Na novim pesmama je sarađivala sa najuspešnijim grčkim kompozitorom Fivosom, koji je i ovog puta numere komponovao isključivo po njenim željama, dok drugi deo albuma potpisuje novosadski kompozitor Vladimir Uzelac.

Kada je reč o tekstovima, Pavlovićeva je poverenje ukazala Marini Tucaković i Ljiljani Jorgovanović - otkriva naš izvor i dodaje:

- Marina i Ljiljana su napisale zaista odlične tekstove za novi album, a Milica je prezadovoljna što su joj se maksimalno posvetile i potrudile se da otvore neke nove teme - kaže naš izvor. Osim toga, seksi senjorita je za sve pesme snimila i spotove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Časlav

17.12.2018 22:48

Razbacuje se. Samo bahato.