Priča stara 40 godina: Način na koji je Bajaga upoznao svoju ženu nikada neće zaboraviti!

Autor: 24sata.hr

Zabava

17.12.2018

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Bajagić Bajaga svoju suprugu prvi put je bideo u autobusu i upitao ju je da li bi izašla sa njim. Međutim, odgovor je bio neverovatan.

RepublikaFoto: instagram.com/bajagaiinstruktoriofficial
Momčilo Bajagić Bajaga...

Naime, Emilija mu je odgovorila da nedeljom jne izlazi.

- Meni je to bilo kao da me odbila, jer ne znam ko ne izlazi nedjeljom - rekao je Bajaga u svojoj ispovesti.

RepublikaFoto: instagram.com/_njezz_
Bajaga sa ženom i Viktorom Savićem...

Njihova sedmogodišnja veza završila je brakom. Venčali su se 1989, a sledeće godine su dobili sina Marka, a osam godina kasnije i ćerku Anđelu

Emiliji je posvetio sve svoje ljubavne pesme. Njihova veza nikada nije bila u iskušenju, ali svestan je da njegovoj supruzi nije bilo lako.

RepublikaFoto: instagram.com/bajagaiinstruktoriofficial
Bajaga i Instruktori...

- O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas - ispričao je roker.

Ni deci nije bilo lako da odrastaju uz poznatog oca. Bajaga tvrdi da je imati slavnog roditelja privilegija, naročito kada se organizuju veliki koncerti.

RepublikaFoto: Promo
Bajaga na nastupu...

- Tad sam nervozniji, a to se onda prenosi i na njih. Mnogi im prijatelji iz škole traže karte za koncert, pa onda oni kod kuće žickaju od mene, a tih dana mi nije ni do čega - kaže Bajaga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading