Darku umrla baka: On u šoku, ne može na sahranu!

Autor:

Zabava

17.12.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić, koji se u banji Selters oporavlja od posledica stravične saobraćajne nesreće, doživeo je novi šok nakon što mu je preminula baka za koju je bio mnogo vezan.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko Lazić...

Kako Srpski telegraf saznaje, porodica Lazić je zavijena u crno jer je Darkovom ocu Milanu iznenada preminula tetka koja je bila omiljena u familiji poznatog pevača. Darko je ovu vest primio sa nevericom, a uprkos tome što je izrazio želju da ode na sahranu, lekari su mu rekli da je to gotovo nemoguće.

- Lazići su u šoku, iznenada ih je napustila baka koju su obožavali, a Darka je ova vest dotukla. Bukvalno je očajan jer je osoba koja je obeležila njegovo detinjstvo, kada se najmanje nadao, preminula. Nije bila bolesna i do poslednjeg dana je vodila aktivan život. Trebalo je da poseti Darka ove nedelje, ali, nažalost, nije joj bilo suđeno - kaže dobro obavešteni izvor i tvrdi da je Darko odmah izrazio želju da ode na sahranu bake.

 Darko je očajan što se nakon nesreće nije video sa bakom koja je trebalo da ga poseti za nekoliko dana

- Darka boli duša što nije uspeo da se susretne sa bakom koja je mu je svakodnevno slala poruke podrške. Obećao joj je da će stati na noge i da će promeniti život iz korena, jer mu je ona redovno držala pridike. Lazić je rekao roditeljima da na njenu sahranu mora da ode, međutim, lekari su insistirali da ne napušta banju Selters jer bi to moglo da škodi njegovom oporavku - zaključuje izvor.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darkovi roditelji...

Kada smo pozvali Darkove roditelje Milana i Branku, oni su potvrdili naša saznanja.

- Nije mi do priče. Preminula mi je tetka koju sam obožavao - rekao nam je kratko Darkov otac, a potom se na telefon javila i Lazićeva majka.

- Nakon svega što smo proživeli poslednjih meseci zadesio nas je i smrtni slučaj - konstatovala je folkerova majka Branka.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading