Održao obećanje: Saša Matić napunio zagrebačku Arenu!

Autor:

Zabava

16.12.2018

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je i obećao, Saša Matić je sinoć u krcatoj zagrebačkoj Areni priredio spektakl koji će se dugo prepričavati. Ni sneg koji je izazvao probleme širom regiona, nije sprečio armiju Matićevih fanova da stignu do Arene i uživaju u vrhunskom provodu.

Foto: Foto Promo
Oduševio u Zagrebu... Saša Matć

Skoro tri sata prepuna Arena u glas je pevala sa Sašom, a atmosferu su dodatno zagrejali Matićevi gosti Jelena Karleuša, Edita Aradinović, Aleksandra Prijović i Željko Samardžić. 

- Čestitam ti Saša! Ovo si ti zaslužio. Malo su i dve Arene za tebe, kakav si ti pevač i kakve pesme imaš - rekla je Jelena Karleuša, pre nego su njih dvoje zapevali duet "Ne smem da se zaljubim u tebe".



Saša je bez sumnje Zagrepčanima priredio sjajan provod i nezaboravnu noć protkanu najlepšim emocijama.

Obzirom na to da je Arena bila premala da primi sve one koji su želeli uživati u Matićevom spektaklu, pevač će večeras u Areni održati još jedan koncert. Publiku i večeras očekuje istinski spektakl uz goste iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading