Gabrijela Pejčev prepevala Brenin hit pa otkrila: Možda i ja budem kao ona!

Autor: Blic.rs

Zabava

15.12.2018

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U filmu "Južni vetar" pesmu "Luda za tobom" koju je u Srbiji izvela Lepa Brena, prvobitno je u Bugarskoj otpevala Kamelija. Numera pod nazivom "Luda po tebe", jedna je od vodećih u filmu "Južni vetar", a producenti su odabrali upravo Gabrijelu Pejčev da je izvede.

RepublikaFoto: instagram.com/gabrijela_pejcev_official
Gabrijela Pejčev

Lepa Bugarka, bila je oduševljena ovim pozivom i oberučke je prihvatila ulogu otpevavši hit na bugarskom jeziku:

- Kad sam dobila poziv od produkcije da žele da učestvujem u filmu "Južni vetar", bila sam zbunjena i šokirana. U razgovoru sa izvršnim producentom saznala sam da će moja uloga biti praktično ono što svakodnevno i radim, ali da će me obući i našminkati malo drugačije. Kad sam sela i sabrala utiske, bila sam oduševljena što ću učestvovati u fimu sa vrhunskim glumcima iz Srbije, počev od Bjelogrlića, Bikovića, Glogovca, i sa dva odlična bugarska glumca - Hristom Šopovim i Ivailom Zaharijevim - i sve mi je predstavljalo veliki izazov. Dala sam sve od sebe da moja uloga izgleda kako su producenti i reditelj zamislili - izjavila je Gabrijela. 

Foto: Instagram.com/lepabrenaa/
I ona je prepevala pesmu "Luda po tebe"... Lepa Brena

Nakon ove kratke role na početku filma, Gabrijelu mnogi porede s Lepom Brenom zbog čega je ona veoma srećna:

- Često se sada moji prijatelji šale na moj račun upoređujući me sa Lepom Brenom jer pevamo istu pesmu koju izvodi bugarska pevačica Kamelija. Ja se nikad nisam upoređivala sa Brenom, ali svakako da prijaju poređenja sa zvezdom kakva je ona. Možda i ja jednog dana budem imala filmove kao ona i slavu koja je usledila. Za sada imam samo ovu kratku rolu, a svidelo mi se da glumim - istakla je mlada Bugarka koja dodaje da bi rado glumila i u eksplicitnijim scenama samo ukoliko bi joj se partner dopao:

- Verujem da su te scene zanimljive, posebno ako se ponavljaju više puta i ako je partner dopadljiv - šaljivo kaže pevačica.

Gabrijela Pejčev je srpsko-bugarska pevačica rođena 10. marta 1992. godine u Dimitrovgradu, gde je i odrasla. Na sebe je skrenula pažnju učešćem u "Pinkovim zvezdama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nina

16.12.2018 20:51

Nikada neće ona biti kao Brena. Ni pevanjem, ni moralom, ni ponašanjem.

Dušan

17.12.2018 12:52

Gabi malo liči na Brenu, ali pevanje i ponašanje su joj daleko kilometrima.