Udaje se Nevena Božović: Pevačica staje na ludi kamen sa prezgodnim pilotom!

Autor: Srbija Danas

Zabava

15.12.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Neveni Božović mnoge devojke pozavidele su kada je obelodanila vezu sa pilotom Nikolom Ivanovićem, a sada će još više jer je otrkiveno da se mlada pevačica za njega i udaje.

Foto: instagram.com/nevenabozovicofficial
Odredili datum... Nevena i Nikola

Nevena i Nikola, kako navodi dobro obavešten izvor, odredili su datum venčanja kada će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Diarios de motocicleta ?

A post shared by N E V E N A (@nevenabozovicofficial) on Jul 26, 2018 at 11:10am PDT

- Nevena i Nikola će se zakleti na večnu ljubav u aprilu 2019. godine, pripreme su već uveliko u toku, svi su veoma srećni i uzbuđeni zbog venčanje, a svadbena ceremonija održaće se u hotelu "Avala" -zaključio je izvor.

Pevačica je na početku veze sa Nikolom potvrdila da uživaju u romansi i tada je istakla da o tome više neće govoriti za javnost:

- Potvrdila sam da smo u vezi. To sam učinila jer je prvi put u pitanju istina - izjavila je svojevremeno Božovićeva.  Njih dvoje proteklog leta uslikani su i u jednom restoranu gde su porodično ručali i dogovarali detalje oko veridbe.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Dogovarali veridbu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading