Filip je pre Prijovićke bio u vezi sa ovom našom glumicom!

Autor: Pulsonline.rs

Zabava

15.12.2018

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović, sin bivšeg tenisera Bobe Živojinovića i suprug pevačice Aleksandre Prijović, pre nje voleo je glumicu Maju Mandžuku, sa kojom je bio u emotivnoj vezi četiri godine.

RepublikaFoto: instagram.com/carpediem_fbz
Filip Živojinović...

Filip i Maja su se upoznali u Americi 2011. godine i ubrzo su krenuli da se zabavljaju. Godinu dana kasnije počeli su da žive zajedno, sve je savršeno funkcionisalo, a onda su odjednom rešili da se raziđu 2015. godine.

Oboje su ćutali o razlozima zbog kojih im je pukla veza, a onda je glumica jednom prilikom ispričala zašto je došlo do raskida.

RepublikaFoto: youtube.com/Blic
Maja Mandžuka...

- Dok je ljubav trajala, skoro četiri godine, bilo nam je lepo i bili smo apsolutno nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle nekoliko dana razgovora i sitnih nesuglasica. Nije uplivavala nikakva treća osoba. Tada smo shvatili da su razlike između nas ipak veće nego naše sličnosti. Slikovito rečeno, postepeno smo uviđali da su naši krugovi postajali toliko različiti da nisu mogli da se usaglase. Filipu želim sve najbolje - izjavila je Mandžuka.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandraprijovic
Aleksandra i Filip...

Već početkom 2016. godine Filip je uplovio u ljubavnu vezu sa Prijovićevom, a vezu su ove godine krunisali brakom. Već sledeće godine na proleće postaće roditelji dečaka kojem će da ti ime Aleksandar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading