Kralj narodne muzike ne planira povratak u "Grand": Saša je napravio rijaliti od "Zvezda Granda"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić svoju karijeru izgradio je na vanvremenskim hitovima i iskrenosti, zbog koje ga publika obožava.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Šaban, kralj narodne muzike...

Šaulić je za Srpski telegraf otvorio dušu i prvi put progovorio o detaljima odlaska iz "Granda", te objasnio zbog čega ga je čelnik te produkcije Saša Popović razočarao.

Pričalo se i o vašem povratku u Grand, ali se to nije dogodilo. Da li gledate ovu sezonu "Zvezda Granda" i da li biste se vratili u žiri?

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Šaban Šaulić nekada, u ulozi žirija u "Zvezdama Granda"...

- Ja sam tamo bio tri godine i postalo je dosadno, a i naporno. Bio sam fer prema Saši Popoviću, izašao sam mu maksimalno u susret. Pošteno sam radio svoj posao i ocenjivao sam momke i devojke u pevanju. Međutim, kada je to prešlo u neki rijaliti, kada su počele svađe i provokacije tih mladih ljudi, meni se to nije dopalo i odlučio sam da tu obavezu eliminišem iz svog života. Nisam želeo da budem rijaliti-igrač Saše Popovića. Obesmislio je to takmičenje, sve je postalo cirkusijada.

Šaban: U Hrvatskoj su me sahranili jer sam poginuo, u Srbiji sam teško bolestan, a ja živ i zdrav

Šta vam je najviše smetalo?

- Pa ta sugestija i pritisak koji je Popović vršio na žiri i na određene kandidate. Ja nikada nisam dozvolio da na mene neko utiče i da mi kaže za koga da glasam, a isto tako nisam ni želeo da ocenjujem ko se kako obukao. To je van pameti, zanimalo me je samo o kakvim je pevačima reč.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Saša Popović...

Nedavno se spekulisalo da ste imali zdravstvenih problema zbog kojih ste završili u bolnici. Kako se sada osećate?

- Fenomenalno. Ta informacija nije istinita, ali je bezazlena u odnosu na Hrvatsku, u kojoj su me čak i sahranili i neke morbidne slike su objavljivali. Tamo sam poginuo, ovde sam strašno bolestan, a u stvari živ sam i zdrav, to je najvažnije.

Kako je onda dospela ta informacija u javnost?

- Neko mi smešta od kolega. Znate, na estradi vlada zavist i nekome smeta Šaban Šaulić zato što ima mnogo nastupa tokom godine. Baš tog dana kada je ta vest izašla imao sam fenomenalan nastup u Londonu i pomislio sam - zašto bas danas da mi pokvari ovaj utisak.

RepublikaFoto: Promo foto
Šaban Šaulić...

Po čemu ćete pamtiti 2018. godinu?

- Po radu. Bila je radna kao i svaka, ali eto, tako je valjda u mom životu. Neko mora da radi i bude crnac u familiji. To sam ja. Žena me ne štedi, zakazuje mi nastupe.

Možete li reći da je ovo bila vaša godina?

- Da, definitivno. Ja inače radim tokom čitave godine, a ova godina je bila posebna zato što mi se desila ta Arena. Pored mojih poslovnih trijumfa, ponosan sam i na Ildin koncert. Kada sve saberem, bila je ovo fenomenalna godina.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading