Kockareva oplela po ljubavnici bivšeg supruga: Luno, hvala što si pu*ila mom mužu!

Autor:

Zabava

15.12.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar izazvala je pravu pometnju na društvenoj mreži Instagram komentarom koji je objavila, a odnosio se na blogerku Lunu Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/ AmiG Show
Kija Kockar...

Kockareva nije mogla da kontroliše reakciju nakon što je videla da joj pratioci pišu da je postala poznata zahvaljujući Đoganijevoj, te je oplela po Luni i osvrnula se na događaje iz prve sezone "Zadruge", kada ju je sada već bivši suprug Slobodan Sloba Radanović javno prevario sa blogerkom.

Naime, fanovi rijalitija "Zadruga" ne prestaju da polemišu o ljubavnom trouglu koji je obeležio prvu sezonu, a mišljenja gledalaca i dalje su oprečna. Dok Kijini fanovi tvrde da je ona žrtva Slobodana i Lune, Lunini fanovi kažu da je ona iskoristila situaciju kako bi od sebe napravila žrtvu i ušla u rijaliti, a da je Sloba nije ni interesovao.

RepublikaFoto: e-stock
Kija...

Luna je Kijina rak-rana i smatra je bezosećajnom preljubnicom, koja joj je uništila život i brak

Tokom poslednje polemike jedan od komentara Luninog fana glasio je:

- Zahvali se Luni što si postala poznata - Kockareva, na iznenađenje mnogih, oglasila se ovim povodom i fanu odgovorila.

- Hvala, Luno, što si pu*ila ku*ac mom mužu na stepenicama. Ljubim ruke, ajde sad odje*i - napisala je Kija sa svog zvaničnog Instagram profila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Nakon toga je pokrenuta žučna rasprava između fanova rijalitija koji podržavaju Kijine reči i onih koji su ih najstrože osudili, a Kristina se više nije oglašavala.

Kako izvor blizak novopečenoj pevačici navodi, Kija se trudi da u javnosti ostavi sliku jake žene koja je prebrodila krah braka i sve što joj se prošle godine dogodilo, ali je veoma pogađaju osude koje i dalje doživljava.

RepublikaFoto: youtube.com/ FM Play
Kristina Kija Kockar...

- Iako se Kija trudi da javnosti prikaže da je tu priču ostavila iza sebe, stare rane je još uvek bole. Luna joj je rak-rana i poludi kad joj neko napiše bilo šta vezano za nju. Stvarno pokušava da se ne upušta u rasprave sa ljudima, ali toliko i dalje ima osuda, da nekad to bude jače od nje. Kija Lunu smatra bezosećajnom preljubnicom i nije joj jasno kako neki ljudi još uvek ne vide šta joj je uradila i kako joj je uništila život i brak - objasnio je izvor blizak Kockarevoj.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kristinom, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović...

Stupili smo u kontakt sa Slobom Radanovićem, koji je za Srpski telegraf rekao da izbegava upuštanje u takve rasprave.

- Ja zaista ne želim da se raspravljam s bilo kim i trudim se da ne komentarišem takve stvari. Nemam komentar na to što je Kristina napisala - poručio je pevač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lola

15.12.2018 15:47

Infantilna zena, smesna I prosta sa kompleksom vise vrednosti

Odgovori 3 18
Anđela

15.12.2018 15:55

Tacno je da je Luna Kijina rak-rana i smatra je bezosećajnom preljubnicom, koja joj je uništila život i brak. Tačno je da je Luna bezosećajna preljubnica, koja joj je uništila život i brak.

Odgovori 19 2
Lazar

15.12.2018 16:26

Ja sam profesionalni fotograf. Nikada ne bih pokušavao da snimim neku ženu u nezgodnoj pozi ili da se namerno saginjem da bih joj slikao gaćice.

Odgovori 18 1
Goran

15.12.2018 23:49

Mogao se i očekivati tako kulturan komentar. Ipak je oličenje inteligencije da spustiš nekoga bez nekulturnih reči

Odgovori 0 12