Evo kako je Milena Ćeranić osvojila Vuka Moba!

Autor: blic.rs

Zabava

14.12.2018

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Ćeranić ima novog dečka i u pitanju je pevač Vuk Mob koji je nedavno raskinuo veribu. Njih voje su zajedno od prošle nedelje, a već su objavili video na kojem razmenjuju nežnosti. "Blic" otkriva tačno kada, gde i kako su se upoznali.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/iamvukmob
Vuk Mob i Milena Ćeranić

Milena Ćeranić je Vuku Mobu zapala za oko na Valjevskom oskaru popularnosti koji je održan u novembru ove godine.

- Prvi put kada je spazio Milenu, bilo je to kada je Kija ušla na festival i kada su se svi ućutali, a tada je Milena odbrusila "šta svi ćutite kao da je ušla zvezda" i onda sam je tu primetio.

Njemu se dopao taj stav kod nje. Prošle nedelje su smuvali, kod njega u studiju. Zajedno su tek sedam dana, ali kako saznajemo, to pevača nije omelo u nameri da je upozna sa mamom.

 

Inače, njih dvoje uskoro planiraju i duet. Vuk je imao gotove pesme i ponudio ih je Sandri Africi, ali ga je ona, kako saznajemo, "ispalila" zbog Raste. Onda je Vuk tu pesmu ponudio Mileni, ali se još ne zna kada će snimiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading