Sloba moli Kiju da se pomire!

Autor: alo.rs

Zabava

14.12.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone "Zadruge", i dalje mora da se pravda zbog toga što više nije u braku sa folkerom Slobodanom Radanovićem.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ/Fotomontaža
Sloba Radanović i Kija Kockar

Iako on na sve moguće načine pokušava da skrene Kiji pažnju na sebe, nju to ne dotiče previše. Nakon spekulacija da je obnovila romansu sa bivšim suprugom, te da se u tajnosti viđaju i rade na bebi, rijaliti zvezda je rešila da na te priče konačno stavi tačku.

- Nisam znala da je Slobino i moje pomirenje tolika tajna. Molim vas, prestanite da pokušavate da spojite nešto što se nikada više neće spojiti - rekla je Kristina Kockar i time jasno stavila do znanja da je Radanović uopšte ne zanima.

S druge strane, ona je odgovorila Slobodanovoj mami Draginji, koja je rekla da je sin Slobodan ne zanima, kao ni to da li se pomirio sa Kijom.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Sloba Radanović i Kija Kockar

- Prva bih javila njegovoj mami da sam ponovo sa njim. Nešto iz fazona: "Stigla ti je omiljena snajka" - našalila se Kristina na račun spekulacija da vezu sa Slobodanom krije od Draginje kako se ona ne bi ljutila.

No, iako je Kija čvrsta u odluci da nikada više ne bude sa čovekom kog je nazivala balvanom, on ne odustaje od pomirenja.

Kako  kaže izvor blizak folkeru, Sloba sve više pati za bivšom dragom.

 

- Slobodan bukvalno moli Kristinu da se pomire i na sve moguće načine pokušava da izgladi odnose, međutim, nju to ne zanima. Očigledno je da sve priče u medijima kako su se pomirili plasira on, jer želi da podigne popularnost -kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Njoj ne pada na pamet da se pomiri sa Slobodanom, jer ne želi da bude sa čovekom koji ju je bez blama prevario pred milionima ljudi i sada želi da se grebe o njen uspeh - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dolores

14.12.2018 19:25

Kija oprosti mu, pomirite se, ljudski i kršćanski je oprostiti.

KK

14.12.2018 22:15

Hrišćanski je oprostiti. Ali Sloba se nije pokajao za greh koji je počinio i nije tražio oproštaj. Kija nema šta da traži sa njim. Posle one ogromne sramote i razvoda mogu samo ostati u dobrom kolegijalnom odnosu. Njihovi zajednički nastupi bi bili vrlo posećeni.