Ponovo ide pod nož: Tamara Đurić na još jednoj operaciji guze!

Autor: M. Š.

Zabava

14.12.2018

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić imala je prošle godine ozbiljne komplikacije nakon operacije zadnjice u jednoj beogradskoj, privatnoj klinici, te je posle intervencije bila čak i u životnoj opasnosti.

Ipak, drugoplasirana učesnica "Farme 6" nedavno je imala još jedan hirurški zahvat na tom delu tela, a izvor za portal Republika. rs tvrdi da je on bio neophodan zbog stanja u kojem je bila Tamarina guza, kao i to da starletu čeka još jedna intervencija pozadine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Oct 1, 2018 at 9:11am PDT

- Tamarina zadnjica je nakon operacije bila u veoma lošem stanju. Ona je zbog infekcije imala crne rupe po guzi, nedostajali su joj delovi mesa. Mada, devojka je mogla da umre, dobro je da je uopšte izvukla živu glavu - kaže izvor blizak Đurićevoj.

Mediji su pisali da je do "pucanja silikona" došlo zbog loših akvafilera koje su Tamari ugradilu u zadnjicu,  ipak naš izvor tvrdi drugačije:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@natasa.damnjanovic ?

A post shared by Tamara Djuric (@tamarastar89) on Sep 24, 2018 at 10:57am PDT

 

- Možda je to razlog, mada koliko ja znam ona je izvadila sama sebi dren iz zadnjice bez lekarskog odobrenja, pa je zbog toga došlo do sepse. Srećom, sada je sve u redu sa njenim zdravljem. Letos je i trenirala, mada je to nije dugo držalo. Nedavno je opet operisala guzu u Istanbulu, morala je to da uradi i zbog estretskih razloga. Sada joj zadnjica izgleda mnogo bolje, mada koliko ja znam nju čeka još jedna intervencija i posle će joj se sve vratiti u normalu - završava izvor za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
KK

14.12.2018 22:18

Još joj nije došlo iz dupeta u glavu.