Nezapamćeno interesovanje za spektakl u Areni: Đani rasprodao VIP mesta, dolazi i Darko Lazić!

Autor:

Zabava

14.12.2018

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do Djanijevog koncerta u "Štark Areni" ostalo je još gotovo tri meseca ali interesovanje za najveću osmomartovsku žurku u istoriji je toliko da su karte za VIP sektor već planule rekordnom brzinom, a sva ostala mesta moći će da se nabave po povašćenoj ceni do 17. decembra kada i zvanično prestaje pretprodaja ulaznica za ovaj spektakl.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Radiša Trajković Đani

Koliko je interesovanje ne samo publike već i kolega koji obožavaju Đanija govori i podatak da se oglasio čak i Darko Lazić koji se oporavlja od posledica stravične saobraćajke i najavio da će i on biti na koncertu otpevavši pritom legendarni hit "Nema me" i izazvavši pravu pomamu na društvenim mrežama.

Kako saznajemo iz Đanijevog tima, ovo je tek jedno u nižu izneađenja koje sprema a koje će učiniti da sva publika koja bude na njegovom koncertu doživi dogadjaj koji će doživotno pamtiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brz oporavak mom sinu Darku. Voli ga cale dusa moja. 8 marta ima da grmimo zajedno???❤️❤️❤️

A post shared by Djani (@djanimusic) on Dec 13, 2018 at 7:51am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading