Darko Lazić menja život iz korena: A evo šta mu je Sevićka poručila!

Autor: Pink.rs

Zabava

13.12.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić i dalje boravi u banji Selters, gde se leči od posledica stravične saobraćajne nesreće u kojoj je jedva izvukao živu glavu, a vidno raspoloženi, nasmejani pevač odmah se pohvalio da je izgubio blizu dvadesetak kilograma, ali da tu ne namerava da se zaustavi.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Darko sa verenicom Marinom...

- Osećam se mnogo lakše, mogu vam reći. Ići ću još petnaestak dole sigurno, ne smem više preko toga. Biću ružan onda, ne stoji to meni (smeh)", našalio se Lazić, kojeg je tokom najtežeg životnog perioda neizmerno obradovala vest da mu je verenica Marina Gagić trudna, te da će dobiti svoje drugo po redu dete.

- Jedva čekam, jako sam srećan zbog toga, ne mogu da opišem. Zaista, nešto lepo da se dogodi u celoj ovoj situaciji - kaže Darko.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Drako Lazić...

Vežbe mu teško padaju, ali ne odustaje, jer želi da se oporavi što pre.

- Teško je. Još me bole noge, malo mi to teško pada. Znam da moram i da je dobro po mene, tako da se trudim i trpim bol. Moram, ako ne boli, nema uspeha - rekao je folker, koji je priznao da je u potpunosti promenio svoj život, kao i to da se neće vraćati starim, lošim navikama.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko na lečenju u banji Selters...

- Menjam se za 360 stepeni. Promenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više zaj*bancije, neozbiljnosti... Mora čovek da se uozbilji. Nažalost, meni se desilo ovo, pa sam morao tako da se uozbiljim. Dok se neko ne opeče, ne osvesti se, ali biće sve to bolje - rekao je Darko, koji se trudi da o svom boravku u kolicima uopšte ne razmišlja.

 

 

- Kad bih o tome razmišljao, samo bih psihički mnogo odlutao. Shvatio sam to kao moranje jer ne mogu da hodam, ali sam počeo na štakama da hodam. Vidim napredak i znam da ću brzo izaći iz njih -  poručuje Darko, koji je otkrio i da se čuo sa Anom Sević.

- Jeste, zvala je, naravno, da pita kako sam, da li je sve u redu, treba li šta. Bila je čak i u poseti u bolnici

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading